ASR – najbolje mjesto za najam Tesle!

10/07/2022 Admin

ASR – najbolje mjesto za najam Tesle!

ASR Rent a car Zagreb

By: Mirna Vuletic

 

A.S.R. Rent-a-Tesla je najbolji najam Tesle u Hrvatskoj koji nudi širok asortiman za usluge turistima, tvrtkama i za posebne događaje. Sastoji se od električnih automobila koji su savršeni za sve prigode i tima koji je predan zadovoljavanju potreba kupca.

A.S.R. Rent-a-Tesla je jedinstven po posvećenosti kupcu, zadovoljstvu kupca i ekološkoj održivosti. Tim je toliko poseban da će vaš dan biti savršen.

Ako tražite Teslu za iznajmljivanje u Hrvatskoj, a da je pouzdano, učinkovito i ekološki prihvatljivo, ne tražite dalje od A.S.R. Rent-a-Tesla!

A.S.R. Zagreb- iznajmljivanje automobila u Zagrebu

Usluge koje A.S.R. Rent-a-Tesla nudi

A.S.R. Rent-a-Tesla nudi široku ponudu od usluge po izboru do niza električnih automobila savršenih za sve prigode. No, Tesla modeli nisu samo raznovrsni, nego su i ekološki prihvatljivi, luksuzni i udobni.

Ponude koje ASR Rent-a-Tesla ima za vas :

  • vrhunske usluge prijevoza
  • transfer zračna luka Zagreb
  • rent a Tesla usluge (vjenčanja , zabave , razgledavanja)
  • usluge transfera do drugih gradova i nacionalnih parkova
  • testne vožnje
  • električni bicikli i romobili
  • i neke ekskluzivne ponude.

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb

Vrhunska usluga prijevoza

A.S.R. Rent-a-Tesla omogućuje najbolji najam Tesle u Hrvatskoj. Nudimo vrhunska transportna rješenja za sve vrste osobnih prijevoza.

Mi smo električna, ekološka, prilagođena usluga iznajmljivanja u Zagrebu, koja uslužuje turiste, hotele, posebne događaje, poslovne događaje, probne vožnje i vožnje za užitak, a vođeni smo idejom kako automobili s nultom emisijom mogu pomoći u očuvanju okoliša.

Rent-a-Tesla tim predan je pružanju učinkovitih luksuznih rješenja za sve vrste osobnih prijevoza. Imamo širok izbor Tesla automobila dostupnih za najam, tako da je ovo prilika za odabrati savršen automobil za vlastite potrebe.

Trebate li automobil za poseban događaj ili želite uživati u probnoj vožnji, imamo savršeno rješenje za vas. Kontaktirajte nas danas za najam najboljih Tesla u Hrvatskoj!

Iznajmljivanje automobila u gradu Zagrebu

Transfer zračna luka Zagreb

Ako tražite jednostavan način da stignete od zračne luke do hotela i obrnuto, ne tražite dalje od A.S.R. Rent-a-Tesla usluga prijevoza do zračne luke. Nudimo praktičan i učinkovit način da dođete do svog odredišta bez brige oko pronalaska taksija ili problema s javnim prijevozom. Osim toga, naša Tesla vozila su ekološki prihvatljiva, tako da ćete se osjećati dobro koristeći našu uslugu.

Bez obzira dolazite li u Zagreb na odmor ili poslovno putovanje, naš tim može vam olakšati planiranje putovanja pružajući pouzdan i udoban prijevoz. Nudimo konkurentne cijene i možemo prilagoditi naše usluge vašim specifičnim potrebama. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našoj usluzi prijevoza do zračne luke i kako vam možemo pomoći da vaše putovanje u Hrvatsku bude uspješno.

Transfer zračna luka- A.S.R. tvrtka za najam Tesle

Rent a Tesla usluge

A.S.R. Rent-a-Tesla je savršeno rješenje ako tražite jedinstven i luksuzan najam automobila u Hrvatskoj. Nudimo širok izbor Tesla vozila za najam, uključujući Model S, Model Y i Model 3. Bilo da tražite zabavan način za istraživanje Zagreba i okolice ili vam je potrebna pouzdana i elegantna opcija prijevoza za vaš vjenčanje ili poseban događaj, A.S.R. Rent-a-Tesla vas pokriva. Uz pravilo minimalnog najma automobila od tri dana, možete iskoristiti slobodno vrijeme u novom gradu.

Naš tim iskusnih i profesionalnih vozača pobrinut će se za sigurno i ugodno iskustvo za volanom vašeg Tesla automobila za iznajmljivanje. Također nudimo razne prilagođene pakete i usluge kako bi vaš najam bio još ugodniji i bez muke.

Savršen automobil za savršenu priliku

Vjenčanja

Ako tražite najbolji način za veličanstveni ulazak na svoje vjenčanje, ne tražite dalje od A.S.R. Rent-a-Tesla! Nudimo najnovija i najluksuznija Tesla vozila za najam, kako biste stigli sa stilom na svoj veliki dan. S našim ćete automobilima privući poglede i pokazati kako ste ekološki osviješteni i napredni. Osim toga, naši su automobili super udobni, tako da se stignete opustiti i uživati u vožnji na vaš poseban dan. Sve lokacije automobila su prema Vašim željama i na odabrani broj sati. Svaki sat je dragocjen, a to ćete vidjeti jednom kada uđete u auto.

Iznajmljivanje automobila za vjenčanje na 4 ili 8 sati – A.S.R. Zagreb

 

Razgledavanje

Ako tražite ekološki prihvatljiv i luksuzan način da vidite Zagreb u Hrvatskoj, ne tražite dalje od A.S.R. Rent-a-Tesla! Nudimo najbolju uslugu iznajmljivanja Tesle u gradu, osiguravajući našim klijentima vrhunska električna vozila kako bi njihova putovanja bila ugodnija. Ne samo da su naši automobili ekološki prihvatljivi, nego su i elegantni i udobni – savršeni za svaku priliku. Bilo da dolazite poslovno ili zbog zadovoljstva, imamo modela koji će odgovarati vašim potrebama.

Tesla model za svaki dan – A.S.R. Rent-a-Tesla

Usluge prijevoza do gradova i nacionalnih parkova

Naše usluge prijevoza dostupne su do gradova i nacionalnih parkova diljem Hrvatske, tako da stignete istražiti sve ponude Hrvatske bez brige oko kretanja. A uz naše ljubazno i profesionalno osoblje, budite sigurni da će vaše iskustvo biti savršeno!

Najam Tesle u Hrvatskoj

Testne vožnje

Ako tražite najbolji najam Tesle u Hrvatskoj, ne tražite dalje od A.S.R. Rent-a-Tesla! Nudimo probne vožnje i za Model 3 i za Model S tako da možete dobiti pravi osjećaj za njihovo nevjerojatno ubrzanje. Osim toga, naša značajka autopilota je savršena za sve što žele iskusiti budućnost vožnje.

Testne vožnje su savršene za ljubitelje uzbuđenja koji žele iskusiti kakav je osjećaj sjediti na prednjem sjedalu Tesle. S dostupnom vožnjom od tri sata, možete se nasititi prije nego odlučite isplati li se ovaj automobil kupiti!

Najam Tesle u Hrvatskoj

Električni bicikli i romobili

E-bicikl je vrlo prikladan za kratke udaljenosti i gradsku vožnju. Pomoću e-bicikla ćete izbjeći promet i parkiranje. Ne trebate vozačku dozvolu da upravljate njime. Iznajmljivanje e-bicikla ili romobila od tvrtke A.S.R. povoljno je jer ga imate priliku preuzeti na bilo kojoj A.S.R. lokaciji. Također ga možete vratiti na bilo koju A.S.R. lokaciju. Ovo je zgodno ako putujete ili ako nemate puno prostora za pohranu.

Mnogo je razloga zašto unajmiti e-bicikl. Zabavni su, praktični i dobri za okoliš. Svi bicikli i romobili su bolji za okoliš od automobila. Također su vrlo tihi, tako da ih možete voziti bez ometanja susjeda. Nadalje, električnim biciklima je vrlo jednostavno upravljati.

Odredite datum i preuzmite svoje električni vozilo

Ekskluzivne ponude

Kao vlasnik tvrtke, često ćete putovati u različite gradove zbog posla. Dopustite nam da vam pomognemo učiniti vaše putovanje ugodnijim pružajući luksuzne usluge prijevoza i osiguravajući da su sva mjesta koja trebate lako dostupna s ove ili one strane! Naši vozači imaju dugogodišnje iskustvo u svom području tako da znaju kako najbolje zadovoljiti potrebe svakog kupca; nakon toga, možemo organizirati i razgledavanje ako se radi o nečemu izvan onoga što nudi naša tvrtka (ali ne brinite jer uvijek ima dosta toga nadohvat ruke).