Car rental Zagreb tražite ?

15/11/2022 Admin

Car rental Zagreb tražite ?

By Mirna Vuletic

Rent a car Zagreb

RENT YOUR FAVOURITE TESLA MODEL!

Model 3 standard +

Model 3 Standard + / Minimum car rental – 3 days

Price – from € 120,00 per day

CAR SPECIFICATIONS:

Rear Drive Battery

Standard Range

Autopilot

Premium connectivity

325 PS

Solid black color

 

BOOK HERE

 

 

Model 3 Dual motor

Model 3 Dual motor – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 130,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine

Long range battery

All 4-wheel drive

Autopilot

Premium connectivity

475 PS

 

BOOK HERE

 

 

Model Y

Model Y – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 140,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine, long-range battery

4 wheel drive

Autopilot, autopilot navigation, automatic parking

Premium connectivity

Smart Summon

Automatic lane change

507 PS

Red color 

 

BOOK HERE

 

CAR SPECIFICATIONS:

P 85

Rear Drive

Autopilot

Advanced Autoplot (line changing)

Premium connectivity

425 PS

Silver metallic paint

Free Tesla supercharging

BOOK HERE

 

 

Rent-a-car (car rental) tvrtke klijentima daju vozila (cars) na korištenje na kratko vrijeme. Kupci mogu birati između različitih vrsta vozila(cars), a obično mogu unajmiti automobile na dan ili tjedan. Rent-a-car tvrtke često imaju lokacije u zračnim lukama, poput Zračne luke Zagreb, i drugim prometnim čvorištima, što putnicima olakšava preuzimanje vozila(cars) kada stignu u novi grad.

Brojne su tvrtke za najam auta(for car rental) koje možete izabrati, stoga je važno malo istražiti. Kupci bi trebali usporediti cijene i pročitati recenzije različitih tvrtki prije donošenja odluke. Također je važno biti svjestan naknada i ograničenja koja se mogu primijeniti prilikom iznajmljivanja auta.

Prilikom iznajmljivanja vozila(cars), klijenti bi trebali pažljivo pregledati vozilo prije nego krenu. Trebali bi potražiti bilo kakvu štetu i odmah je prijaviti tvrtki za iznajmljivanje(for car rental). Također je dobra ideja fotografirati automobil(car) u slučaju da kasnije dođe do bilo kakvog spora. Konačno, klijenti bi trebali biti sigurni da razumiju uvjete svog ugovora o najmu prije nego što ga potpišu.

Rent-a-car Zagreb, Croatia- vozila za svaku prigodu

 

Povijest Rent a Car-a

Povijest rent-a-car-a je zanimljiva, a može se pratiti od početka 20. stoljeća. Vjeruje se da je prvi posao iznajmljivanja auta pokrenuo Walter L. Jacobs u Chicagu 1918. godine. Jacobs iznajmljuje flotu vozila(cars) da zamijene konjske zaprege za tvrtku koja se zove Avis. Tvrtka je kasnije preimenovana u Avis Rent a Car System, Inc. i radi i danas.

Rani poslovi iznajmljivanja vozila(cars) često su bili povezani s hotelima i drugim poduzećima, a cilj im je bio pružiti putnicima prikladan način kretanja u novim gradovima. Industrija je brzo rasla 1920-ih, kako je sve više i više ljudi izlazilo na ceste zbog posla i zadovoljstva.

Tijekom Drugog svjetskog rata rent-a-car tvrtke igrale su važnu ulogu u pomaganju vojnom prijevozu osoblja i opreme diljem zemlje. Nakon rata, tvrtke su nastavile napredovati, kako su putovanja u slobodno vrijeme postajala sve popularnija.

Sljedećih godina pojavile su se druge rent-a-car tvrtke, a industrija je brzo rasla. Danas postoji mnogo različitih vrsta tvrtki za iznajmljivanje vozila(cars), svaka sa svojom jedinstvenom ponudom. Bez obzira trebate li automobil(car) za slobodno vrijeme ili za poslovna putovanja, sigurno će postojati car rental tvrtka koja može zadovoljiti vaše potrebe.

Rent-a-car Croatia- najam vozila za svaki dan

 

Što je rent-a-car?

Rent-a-car je posao koji klijentima omogućuje iznajmljivanje vozila na kratko vrijeme, obično na dan, tjedan. Kupci mogu birati između raznih vrsta vozila, a tvrtke za iznajmljivanje vozila (for car rental) često imaju lokacije u zračnim lukama, poput Zračne luke Zagreb. To putnicima olakšava preuzimanje vozila kada stignu u novi grad. Rent-a-car tvrtke obično nude popuste za klijente koji iznajmljuju na dulje vremensko razdoblje.

“Rent-a-car is a business that allows clients to rent a vehicle for a short period of time, usually for a day or a week. Customers can choose from various types of vehicles, and for car rental companies often have locations in airports, such as Zagreb Airport. This makes it easier for passengers to pick up their vehicle when they arrive in a new city. Car rental companies usually offer discounts for customers who rent for a longer period of time.”

Najam vozila poput Tesle (Car rental such as Tesla)

 

Prednosti i mane iznajmljivanja vozila

Unajmljivanje vozila ima i prednosti i nedostatke. U nastavku su neke ključne točke koje treba razmotriti:

PREDNOSTI:

  • Praktično: rent-a-car tvrtke često se nalaze u zračnim lukama, poput Zračne luke Zagreb i drugim prometnim čvorištima, što olakšava preuzimanje vozila kada stignete u novi grad.
  • Fleksibilno: kupci mogu birati između različitih tipova vozila, a obično mogu unajmiti vozila po danu, tjednu. To vam omogućuje da svoj prijevoz prilagodite svojim specifičnim potrebama.
  • Pristupačno: najam vozila može biti pristupačniji od vožnje taksijem, osobito ako ostajete na jednom mjestu dulje vrijeme.

NEDOSTATCI:

  • Skupo: najam vozila može biti skup ako vam je potreban na duže vrijeme.
  • Nezgodno: Morat ćete vratiti automobil rent-a-car tvrtki kada ga prestanete koristiti, što može biti gnjavaža.

Ako razmišljate o najmu vozila, pažljivo odvagnite prednosti i nedostatke kako biste odlučili je li to pravi izbor za vas.

Iznajmljivanje vozila u Zagrebu (Car rental in Zagreb)

 

Što tražiti prilikom najma vozila?

Prilikom rent-a-car-a morate imati na umu nekoliko stvari kako biste imali najbolje moguće iskustvo. Prvo, svakako unaprijed rezervirajte automobil za najam (for car rental) kako biste mogli dobiti željeni tip vozila. Također je važno pažljivo pročitati odredbe i uvjete ugovora o najmu kako biste razumjeli što je uključeno u cijenu najma i koji dodatni troškovi mogu biti. Na kraju, ne zaboravite voziti sigurno i vratiti automobil(car) na vrijeme kako biste izbjegli bilo kakve naknade. Uz malo planiranja i pažnje, car rental može biti izvrstan način kretanja na vašem sljedećem putovanju.

Najam vozila u Zagrebu, Hrvatska(Car rental in Zagreb, Croatia)

 

Izbjegnite ove uobičajene zamke prilikom najma vozila

Prilikom najma vozila važno je izbjeći neke od najčešćih pogrešaka. Evo četiri savjeta koji će vam pomoći da imate bolje iskustvo prilikom iznajmljivanja vozila:

  1. Pažljivo pročitajte ugovor o najmu prije potpisivanja. To će vam pomoći da razumijete odredbe i uvjete najma i izbjegnete kasnija iznenađenja.
  2. Provjerite jeste li odabrali pravo vozilo(car) za svoje potrebe. Ako ćete(will) se voziti samo u gradu, manji automobil(car) može biti dovoljan.
  3. Budite svjesni opcija osiguranja koje su vam dostupne.
  4. Na kraju, svakako vratite automobil(car) na vrijeme. Mnoge tvrtke za iznajmljivanje(for car rental) naplaćuju naknade, stoga je važno vratiti automobil(car) na vrijeme kako biste izbjegli te “additional” (dodatne) troškove.

Pridržavanje ovih savjeta pomoći će vam da imate bolje iskustvo prilikom iznajmljivanja vozila. Ako ste spremni i znate što možete očekivati, možete izbjeći neke od najčešćih pogrešaka i maksimalno iskoristiti svoje rent-a-car iskustvo. (If you are ready, you know what to expect. You can avoid some mistakes and use your rent a car experience, especially in Zagreb.)

Dođite u Hrvatsku, Zagreb i uživajte u najmu (Come to Croatia, Zagreb and enjoy your car rental)

 

Neka nova opcija za vas

Mi smo A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb, a mi Vam nudimo Tesla auto(car). Ako tražite Tesla car rental, A.S.R. Zagreb je savršeno mjesto za početak vaše pretrage. Nudimo širok izbor mogućnosti najma vozila, tako da ćete(will) sigurno pronaći savršen automobil(find perfect car) za svoje potrebe. Dakle, planirate li poslovno putovanje, obiteljski odmor i sl., A.S.R. Zagreb ima savršen rent-a-car Tesla za vas.

“We are A.S.R. Rent-a-Tesla in Zagreb, and we offer you a Tesla car. If you are looking for a rental car Tesla, A.S.R. in Zagreb is the perfect place to start your search. We offer a wide variety of car rental options, so you’re sure to find the perfect car for your needs. So, if you are planning a business trip, family vacation, etc., A.S.R. Zagreb has the perfect Tesla rental car for you.”

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb, Croatia (Car rental in Zagreb, Croatia)

 

Car Leasing vs. Rent-a-car

Postoji nekoliko ključnih razlika kada spominjemo leasing i rent-a-car. Kada uzmete vozilo(car) na leasing, plaćate mjesečna plaćanja zajmodavcu za korištenje vozila. Na kraju razdoblja najma imate mogućnost kupiti automobil(car) ili ga vratiti u zastupstvo.

Kada imate rent-a-car, plaćate dnevnu ili tjednu cijenu za iznajmljivanje vozila(for car rental). Ne postoji dugoročna obveza, a automobil(car) možete vratiti u bilo kojem trenutku. Iznajmljivanje auta često se koristi za kratka putovanja ili kada osoba treba automobil za određenu svrhu (kao što je selidba).

Isprobajte najbolje od Tesle u Hrvatskoj(Zagreb) uz A.S.R. (Car rental in Zagreb)

 

Zašto rent-a-car?

Možda putujete u novi grad i trebate način da se snađete. Možda trebate veće vozilo(car) za poslovno putovanje ili obiteljski odmor. Bez obzira na razlog, rent-a-car tvrtke pružaju praktičan i pristupačan način da nabavite vozilo(car) koje vam je potrebno.

Uz toliko rent-a-car tvrtki koje možete izabrati, lako je pronaći(find) onu koja odgovara vašim potrebama i budžetu. A uz rent-a-car lokacije u glavnim zračnim lukama, poput Zračne luke Zagreb, lako je preuzeti automobil kada stignete u odredišni grad. Pa zašto ne unajmiti automobil sljedeći put kada vam zatreba prijevoz? To je sjajan način za obilazak grada i razgledavanje svih znamenitosti.

 

Rezervirajte svoj automobil online uz samo jedan      potez     (Car rental Zagreb)

 

Kada možete legalno unajmiti automobil?

Većina car rental tvrtki zahtijeva da klijenti imaju najmanje 21 godinu. Neke tvrtke mogu iznajmljivati mlađim vozačima, ali mogu naplaćivati više cijene i zahtijevati veći polog.

Ovdje u A.S.R.-u ne iznajmljujemo automobile osobama mlađim od 24 godine! Shvaćamo da više niste djeca. Stoga dođite unajmiti naše automobile nakon 24 godine i uživajte u pogodnostima s nama, koje donosi odrasla osoba.

Iznajmljivanje vozila u Zagrebu, Hrvatska (Car rental in Zagreb, Croatia)

 

Kako iznajmiti automobil?

Ako planirate putovanje i trebate prijevoz kada stignete na odredište, možda se pitate kako iznajmiti automobil. Proces je zapravo vrlo jednostavan i postoji nekoliko stvari koje morate imati na umu kako biste bili sigurni da sve ide glatko.

Najprije morate provjeriti imate li valjanu vozačku dozvolu. Također ćete morati imati najmanje 21 godinu (u većini slučajeva) da biste unajmili automobil. Neke tvrtke za iznajmljivanje(for car rental) mogu zahtijevati da imate minimalni broj godina, stoga je uvijek najbolje provjeriti unaprijed.

Zatim ćete morati imati spreman oblik plaćanja kada odete preuzeti svoj automobil. Većina tvrtki za iznajmljivanje(for car rental) prihvaća kreditne kartice, ali uvijek je najbolje nazvati i provjeriti. Također ćete morati imati važeći oblik identifikacije, poput putovnice ili vozačke dozvole.

Nakon što imate sve potrebne dokumente i oblike plaćanja, spremni ste za svoj car rental! Prvo što morate učiniti je odabrati vozilo(car) koji želite. Trebate li nešto malo i štedljivo ili tražite nešto veće u što može stati sva vaša prtljaga? Nakon što se odlučite za savršeni automobil, jednostavno obavijestite car rental tvrtku i oni će vas pripremiti.

I to je to! Unajmljivanje vozila je brzo i jednostavno, i to je izvrstan način za kretanje nakon što stignete na odredište. Samo budite sigurni da imate spremne sve potrebne dokumente i oblike plaćanja i odmah ćete biti za volanom. Uživajte u putovanju!

Vozila u najmu ćete pronaći diljem cijele Hrvatske, posebno u Zagrebu (You will find cars for rent all over Croatia, especially in Zagreb)

 

Koliko unaprijed unajmiti vozilo?

(How much in advance to rent a car?)

Kada unajmljujete automobil(car), važno je rezervirati unaprijed kako biste dobili najbolju ponudu. Što ranije rezervirate, veća je vjerojatnost da ćete pronaći(find) popust. Na primjer, mnoge car rental tvrtke nude popuste za rezervacije napravljene(made) 30 ili više dana unaprijed. Dakle, ako planirate putovanje, svakako unajmite automobil što je ranije moguće kako biste uštedjeli novac.

Unajmite automobil online, bez čekanja u redu

 

Možete li iznajmiti automobil bez kreditne kartice?

Odgovor je da, ali postoji nekoliko stvari koje biste trebali znati prije iznajmljivanja.

Prvo, većina tvrtki za iznajmljivanje vozila zahtijevat će da imate neki oblik osiguranja. To znači da ako nemate vlastitu policu auto osiguranja, mozete kupiti osiguranje vozila za iznajmljivanje od tvrtke. To možete učiniti s debitnom karticom, ali može biti skuplje nego ako koristite kreditnu karticu.

Drugo, iako možete unajmiti s gotovinom, većina tvrtki za iznajmljivanje vozila preferira upotrebu kreditne kartice. To je zato što im je lakše pratiti plaćanja i upravljati njima. Osim toga, ako doživite nesreću dok vozite unajmljeni automobil, vaša će kreditna kartica vjerojatno pružiti dodatno pokriće osim onoga što bi pokrila vaša osobna polica osiguranja.

Kod nas je tako. Ovdje u A.S.R.-u Zagreb možete iznajmiti automobil uz plaćanje kreditnom karticom ili bankovnim transferom. I nama je poznat nam je osjećaj kada ne želite nositi gotovinu ili brinuti o bankomatu.

Informirajte se kako biste bili bez dodatne naknade(Inform so you can be free of additional fees)

 

Konačno, imajte na umu da neke car rental tvrtke mogu zadržati, na vašoj debitnoj kartici, puni iznos najma, plus polog, kada unajmite automobil. Ovo zadržavanje može trajati nekoliko dana, stoga svakako provjerite sa svojom bankom prije najma imate li dovoljno novca na raspolaganju.

Dakle, iako možete unajmiti automobil bez korištenja kreditne kartice, morate imati na umu neke stvari. Obavezno provjerite s car rental tvrtkom o njihovim zahtjevima za osiguranje i preferencijama plaćanja i budite spremni na zadržavanje pologa na vašoj debitnoj kartici. Uz malo planiranja, možete imati svoj unajmljeni automobil bez ikakvih problema.

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb, Croatia

 

Gdje su car rental lokacije u Hrvatskoj?

Hrvatska je zemlja prirodnih ljepota i povijesti, smještena između Jadranskog mora i Balkana. Zemlja je poznata po svojim prekrasnim obalnim gradovima, srednjovjekovnim dvorcima i slikovitim jezerima. Uz toliko toga za vidjeti i učiniti, posjetitelji će trebati pouzdan oblik prijevoza da istraže sve što Hrvatska nudi. Usluga rent-a-car savršeno je rješenje koje putnicima pruža slobodu i fleksibilnost da istražuju vlastitim tempom.

Postoje brojne car rental lokacije diljem Hrvatske, što olakšava pronalazak usluge koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Zagreb, Dubrovnik, Split i ostali veći gradovi, imaju više car rental tvrtki među kojima možete birati. Kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolju ponudu, preporučuje se da usporedite cijene i usluge prije rezervacije.

S lokacijama za iznajmljivanje vozila posjetitelji mogu lako istražiti sva nevjerojatna mjesta koja Hrvatska nudi. Od zadivljujuće jadranske obale do povijesnih gradova u unutrašnjosti(Zagreb), postoji nešto u čemu će svatko uživati. Dakle, tražite li odmor pun avanture ili opuštajući bijeg, svakako razmislite o uslugama iznajmljivanja auta u Hrvatskoj.

 

Unajmite svoju Teslu online, samo jednim    klikom

 

A.S.R. Zagreb car rental lokacije?

A.S.R. Car Rental Zagreb nema lokacije diljem Hrvatske i izvan nje, ali možete imati svoj unajmljeni automobil gdje god se nalazili! Imamo dostavu Tesli u rent a car  lokacije u većim gradovima koji uključuju Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Zadar, Šibenik i Dubrovnik, ali i manje gradove i mjesta. Dakle, tražite li car rental za poslovno putovanje ili odmor, imamo mjesto koje vam odgovara. Gdje god želite, mi ćemo Vam dostaviti Vašu Teslu. Svejedno bio to Zagreb ili čak Ljubljana, Slovenia.

Ako tražite rent-a-car Teslu u Zračnoj luci Zagreb, A.S.R. Zagreb je savršeno mjesto za početak vaše pretrage. Nudimo širok izbor opcija za Tesla car rental, tako da ćete sigurno pronaći savršen automobil za svoje potrebe. Osim toga, naša lokacija u Zračnoj luci Zagreb olakšava vam preuzimanje unajmljenog auta kada stignete u novi grad.

Osim toga, naš online sustav rezervacija olakšava iznajmljivanje vozila. Automobil možete rezervirati online u samo nekoliko     klikova.   A ako imate bilo kakvih pitanja o našem procesu iznajmljivanja auta ili lokacijama, naš tim za korisničku podršku rado će vam pomoći.

Unajmite vozilo u Zagrebu(Car rental in Zagreb, Croatia)

 

Zaključak

Rent-a-car može biti izvrstan način kretanja na vašem sljedećem putovanju. Međutim, morate imati na umu nekoliko stvari kako biste izbjegli uobičajene pogreške. Obavezno pažljivo pročitajte ugovor o najmu, odaberite pravo vozilo(car) za svoje potrebe i upoznajte se s opcijama osiguranja koje su vam na raspolaganju. Osim toga, pobrinite se da vratite automobil na vrijeme kako biste izbjegli zakašnjele naknade. Slijedeći ove savjete, možete imati sjajno iskustvo prilikom iznajmljivanja vozila.

Nadamo se da vam se svidio ovaj post na blogu. Ako imate pitanja, slobodno nam se obratite. Rado ćemo vam pomoći u planiranju vašeg sljedećeg putovanja!

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb, Croatia

 

Tražite najam električnih automobila u Hrvatskoj, Zagreb?

Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali!

Radujemo se vašem odgovoru! Vaš ugovor o najmu čeka na vas.

Evo nekoliko informacija o našoj tvrtki za iznajmljivanje automobila:

Naša tvrtka za iznajmljivanje automobila:

 

A.S.R. rent-a-car Zagreb,

 

Naša lokacija: Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska

Naše radno vrijeme: 09h – 18h

Posjetite našu web stranicu:

 

www.rent-a-tesla.hr

 

 

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb, Croatia- vama na usluzi

DOGOVORITE JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ. KONTAKTIRAJTE NAS.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezano uz naše usluge.