Car rental Zagreb tražite ?

19/11/2022 Admin

Car rental Zagreb tražite ?

 

RENT YOUR FAVOURITE TESLA MODEL!

Model 3 standard +

Model 3 Standard + / Minimum car rental – 3 days

Price – from € 120,00 per day

CAR SPECIFICATIONS:

Rear Drive Battery

Standard Range

Autopilot

Premium connectivity

325 PS

Solid black color

 

BOOK HERE

 

 

Model 3 Dual motor

Model 3 Dual motor – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 130,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine

Long range battery

All 4-wheel drive

Autopilot

Premium connectivity

475 PS

 

BOOK HERE

 

 

Model Y

Model Y – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 140,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine, long-range battery

4 wheel drive

Autopilot, autopilot navigation, automatic parking

Premium connectivity

Smart Summon

Automatic lane change

507 PS

Red color 

 

BOOK HERE

 

 

CAR SPECIFICATIONS:

P 85

Rear Drive

Autopilot

Advanced Autoplot (line changing)

Premium connectivity

425 PS

Silver metallic paint

Free Tesla supercharging

 

BOOK HERE

 

 

Rent-a-car Zagreb, Croatia (Car rental in Zagreb)

Ako tražite rent-a-car, morate imati na umu nekoliko stvari. Prvo odlučite kakav vam automobil treba. Manje vozilo može biti jeftinije za iznajmljivanje, ali možda neće moći primiti svu vašu prtljagu. Drugo, usporedite cijene različitih agencija. Možda ćete moći pronaći bolju ponudu rezerviranjem unaprijed ili traženjem popusta. Treće, pažljivo pročitajte ugovor o najmu prije nego što ga potpišete. To će vam pomoći da izbjegnete sve skrivene troškove. I na kraju, pobrinite se da imate odgovarajuće osiguranje u slučaju nezgode. Slijedeći ove savjete, možete osigurati najbolju moguću ponudu za svoj rental car.

Rent-a-car Zagreb, Croatia / Car rental in Zagreb, Croatia(najam vozila u Zagrebu, Hrvatska)

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb, Croatia

A.S.R Rent-a-Tesla Zagreb postoji kako bi vaše iskustvo vožnje učinilo što posebnijim. Za Vas imamo Tesla automobile(Tesla cars). Vjerujemo kako će izmamiti osmijeh svakom korisniku od početka do kraja – bez obzira radi li o odabiru pravog vozila za vas ili dobivanju nenadmašne ponude, želimo da budete sretni. Zato nudimo nenadmašan izbor vozila među kojima možete izabrati, kao i tim stručnjaka koji će vam pomoći odabrati savršenu vožnju i ponuditi najbolju moguću cijenu. Stoga dođite i provjerite nas! Nećete požaliti. Vaš A.S.R. Zagreb!

Tesla car for car rental in Zagreb, Croatia (Tesla za najam u Zagrebu, Hrvatska)

 

 Kako unajmiti vozilo?

Planirate li unajmiti automobil tijekom boravka u Zagrebu(in Zagreb), morate znati nekoliko stvari. Prije svega, važno je imati važeću vozačku dozvolu i najmanje 21 godinu. Također ćete (will)morati predočiti kreditnu karticu kako biste unajmili automobil.

U Zagrebu (In Zagreb) postoji nekoliko rent-a-car tvrtki, tako da možete pronaći najbolju ponudu. Obično je najbolje rezervirati vozilo unaprijed, posebno ako dolazite u vrijeme najvećeg prometa, poput ljeta i Božića.

Nakon što ste pronašli savršeno vozilo, preostaje vam samo uživati u istraživanju Hrvatske vlastitim tempom!

Car rental in Zagreb, Croatia (Najam vozila u Zagrebu, Hrvatska)

Tesla car rental Zagreb- Kako unajmiti Teslu?

Tražite li rent-a-car električnih vozila(cars) u Zagrebu(in Zagreb), ne tražite dalje od Tesle. A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb nudi široku ponudu vozila(cars) za iznajmljivanje, od Modela S do Modela Y. Bilo da preferirate dugoročni ili samo kratkoročni najam, A.S.R. vas pokriva. S cijenama od samo 50 eura po danu, Tesla je definitivno najpovoljnija opcija kada je u pitanju rent-a-car u Zagrebu (in Zagreb).

Prvi korak je istražiti koji tip Tesle trebate. Drugo, rezervirajte vozilo unaprijed kako biste dobili najbolju cijenu. Treći korak je odabir pravog osiguranja za vaš iznajmljeni automobil. I na kraju, svakako vratite automobil na vrijeme i u istom stanju u kakvom ste ga primili.

Dakle, ako ste u potrazi za zelenim i pristupačnim načinom kretanja po Zagrebu, svakako unajmite Teslu!

Stay without additional costs (Ostanite bez dodatnih troškova)

Tko može “rentati” vozilo?

Svatko može “rentati” automobil pod uvjetom da ima važeću vozačku dozvolu i ispunjava minimalne starosne uvjete tvrtke za iznajmljivanje. Iznajmljivanje vozila odličan je način za kretanje, bilo da ste na odmoru ili poslovnom putovanju. U Zagrebu (in Zagreb) postoji mnogo rent-a-car tvrtki koje možete izabrati. Samo svakako usporedite cijene i pročitajte sitna slova prije rezervacije.

Tesla car for car rental in Zagreb (Najam Tesla vozila u Zagrebu)

 

Kada možete unajmiti vozilo?

Ako želite unajmiti vozilo u Zagrebu, morate znati nekoliko stvari. Prvo, minimalna dob za iznajmljivanje vozila je 21 godina. Drugo, morat ćete(will) imati važeću vozačku dozvolu da biste unajmili vozilo. Na kraju, preporučljivo je unaprijed rezervirati najam vozila, osobito tijekom vrhunca sezone.

Većina rent-a-car tvrtki minimalnu starosnu dob od 21 godine, ali neke nude i rent-a-car vozačima od 18 godina. Svakako provjerite zahtjeve rent-a-car tvrtke koju razmatrate prije nego što napravite rezervaciju. Ako ste mlađi od 21 godine, možda ćete(will) morati platiti dodatne naknade ili ćete morati iznajmiti na određenoj lokaciji.

Neke tvrtke za iznajmljivanje vozila također imaju maksimalnu dobnu granicu. Vozači stariji od 70 godina mogu podlijegati dodatnim naknadama ili će morati unajmiti vozilo na određenoj lokaciji.

Ovdje u A.S.R.-u ne iznajmljujemo automobile(cars) osobama mlađim od 24 godine! To je naš sustav. Shvaćamo da više niste djeca. Stoga dođite u naš rent-a-car nakon 24 godine i uživajte u pogodnostima koje donosi odrasla osoba s nama.

There is no car rental such as Tesla car in Zagreb (Nema najma poput Tesle u Zagrebu)

 

U gradu Zagrebu ima mnogo rent-a-car tvrtki, pa pronaći jednu ne bi trebalo biti teško. Međutim, važno je usporediti cijene i usluge, pred donošenje odluke. Nakon što pronađete rent-a-car tvrtku koja odgovara vašim potrebama, svakako pažljivo pročitajte uvjete prije rezervacije. To će pomoći da se kasnije izbjegnu iznenađenja.

Sada kada znate osnove rent-a-car-a u Zagrebu, vrijeme je da počnete planirati svoje putovanje! Bilo da ste u posjetu zbog posla ili zadovoljstva, rent-a-car odličan je način da vidite sve što ovaj prekrasni grad ima za ponuditi.

Tesla cars are made for you (Tesla vozila su napravljena za vas)- A.S.R. Zagreb

Može li netko unajmiti vozilo za vas?

Što se tiče pronalaska nekoga tko će za vas unajmiti automobil, najbolje bi bilo da se raspitate među prijateljima i obitelji. Provjerite ima li netko koga poznajete dobra iskustva s određenom agencijom za iznajmljivanje koju bi mogao preporučiti. Također možete pretraživati online recenzije različitih agencija. Istražujući unaprijed, možete biti sigurni da ćete pronaći najbolju moguću ponudu za svoj rent-a-car.

Find your Tesla car for car rental in Zagreb(Pronađite svoju Teslu za iznajmljivanje) – A.S.R. Zagreb

Gdje unajmiti vozilo u Hrvatskoj?

U Hrvatskoj postoji mnogo rent-a-car lokacija(locations). Ipak, najpopularnije rent-a-car mjesto je grad Zagreb. Zagreb je glavni grad Hrvatske i ujedno je i najveći grad u državi. U Zagrebu ima mnogo rent-a-car tvrtki, tako da nećete imati problema pronaći onu koja odgovara vašim potrebama.

U Hrvatskoj postoje brojne rent-a-car agencije, pa je lako pronaći onu koja odgovara vašim potrebama i budžetu. Neke od najpopularnijih agencija uključuju A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb. Kada birate rent-a-car agenciju, svakako usporedite cijene i pročitajte recenzije kako biste pronašli najbolju tvrtku za sebe. Nakon što ste pronašli agenciju, svakako prethodno pročitajte ugovor o najmu. To će vam pomoći da izbjegnete sve skrivene troškove. I na kraju, pobrinite se da imate odgovarajuće osiguranje u slučaju nezgode. Slijedeći ove savjete, možete osigurati najbolju moguću ponudu za svoj rent-a-car u Hrvatskoj.

Find your Tesla car online (Pronađite svoje Tesla vozilo online)- A.S.R. Zagreb

Car rental lokacije (locations) u Hrvatskoj?

Tražite rent-a-car dok ste u Hrvatskoj? Dostupno je mnogo opcija bez obzira gdje se nalazite u zemlji. U većim gradovima poput Zagreba i Splita postoji nekoliko rent-a-car tvrtki koje možete izabrati. Čak i u manjim gradovima i selima obično je lako pronaći barem jedno mjesto za rent-a-car.

 

Ako tražite rent-a-car u Zagrebu, postoji mnogo opcija za odabir. Možete unajmiti automobil od jedne od brojnih rent-a-car kompanija u gradu, ali i od privatne osobe. Također postoji mnogo lokacija za rent-a-car (car rental locations) diljem Hrvatske, tako da ćete sigurno pronaći mjesto koje vam odgovara. Bilo da tražite kompaktni automobil za gradsku vožnju, te veće vozilo za istraživanje prirode, u Zagrebu ćete pronaći ono što tražite. Uz toliko mnogo rent-a-car tvrtki koje možete izabrati, sigurno ćete dobiti odličnu ponudu za svoj rental car (unajmljeni automobil).

Find your Tesla car rental without additional costs(Pronađite Teslu bez dodatnih troškova)- A.S.R. Zagreb

 

Bez obzira planirate li istraživati prekrasnu hrvatsku obalu ili njezin prekrasan krajolik u unutrašnjosti, car rental odličan je način za kretanje. Samo svakako rezervirajte unaprijed tijekom vrhunca sezone (lipanj-kolovoz) jer potražnja za iznajmljivanjem može biti velika.

Uz toliko dostupnih opcija, nema razloga da ne unajmite automobil dok ste u Hrvatskoj. Bilo da tražite kompaktni automobil za gradsku vožnju ili veće vozilo za istraživanje hrvatskog sela, moći ćete pronaći savršeni rental car koji odgovara vašim potrebama.

Best locations for car rental in Zagreb, Croatia (Najbolje lokacije najma u Zagrebu, Hrvatska)

A.S.R.-ove car rental lokacije (locations) u Hrvatskoj?

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb ima lokacije (car rental locations) po cijeloj Hrvatskoj, tako da lako možete pronaći rent-a-car koji je blizu mjesta gdje ste odsjeli. Imamo lokacije(locations) u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku i više. Dakle, bez obzira gdje putujete u Hrvatskoj, možemo vam pomoći da dobijete prijevoz koji vam je potreban. A budući da imamo tako širok izbor vozila, sigurni smo da imamo onaj savršen za vaše potrebe. Stoga dođite već danas i počnite istraživati Hrvatsku!

Kada unajmite automobil u A.S.R. Zagreb, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetno vozilo po povoljnoj cijeni. Ali ono što nas izdvaja od ostalih tvrtki za iznajmljivanje je naša izvanredna usluga.

Find car for car rental in Zagreb and in any other locations in Croatia (Pronađite svoj rent-a-car u Zagrebu

i na bilo kojim drugim lokacijama u Hrvatskoj)

Može li car rental lokacija biti Zračna luka Zagreb?

Međunarodna zračna luka Zagreb(International airport in Zagreb) nalazi se 10 km jugoistočno od središta grada i dobro je povezana sustavom javnog prijevoza. U zagrebačkoj zračnoj luci nalaze se brojne rent-a-car agencije, tako da je lako pronaći dobru ponudu za rent-a-car. Zagrebačka zračna luka (International airport in Zagreb)također je blizu niza popularnih turističkih odredišta, pa je zgodno mjesto za car rental (iznajmljivanje vozila) ako planirate istraživati područje.

Dakle, ako tražite rent-a-car, svakako provjerite mogućnosti u Zračnoj luci Zagreb. Sigurno ćete pronaći izvrsnu ponudu za savršen automobil za svoje potrebe.

Different locations for car rental such as Zagreb airport (Različite lokacije najma poput Zagrebačke zračne luke)

 

Zašto iznajmiti automobil za putovanje?

Putovanje je savršena prilika za rent-a-car. Možete istraživati ​​nove lokacije (locations) vlastitim tempom i skrenuti s puta kad vam nešto zapne za oko. Osim toga, sa unajmljenim automobilom (rental car) nećete morati brinuti o zbrajanju kilometara na vlastitom vozilu.

The best locations are all over Croatia (Najbolje lokacije su diljem Hrvatske)

 

Evo još nekoliko razloga zašto je najam vozila(car rental) za vaše sljedeće putovanje odlična ideja:

  • Rental car daje vam slobodu da idete kamo želite i kada želite.
  • Možete uzeti rental car koji je prikladniji za putovanje cestom nego vaše osobno vozilo. Na primjer, ako nemate puno prtljažnog prostora, možete unajmiti SUV ili kombi.
  • Rent-a-car obično je jeftinije od vožnje vlastitim automobilom na putovanje. To je zato što nećete morati plaćati stvari poput goriva a ponekad i cestarine.
  • Možete iznajmiti automobil s prijateljima ili članovima obitelji i podijeliti troškove.
  • Ako planirate dugo putovanje, rental car može biti udobniji od vožnje vlastitim automobilom. To je zato što ćete moći uzeti pauze i promijeniti vozača kada je to potrebno.

Dakle, ako planirate putovanje, razmislite o rent-a-car-u umjesto da se vozite vlastitim automobilom. To je sjajan način da uštedite novac i uživate u slobodi otvorene ceste!

Tesla for car rental at different locations (Tesla car rental na različitim lokacijama)

 

Koliko unaprijed unajmiti vozilo?

Iznajmljujete vozilo na dan, tjedan ili mjesec. Većina tvrtki za iznajmljivanje vozila zahtijeva da napravite rezervaciju najmanje 24 sata unaprijed. Možda ćete moći unajmiti vozilo u kratkom roku ako bude dostupno, ali će vjerojatno biti skuplje.

Ako želite jeftino unajmiti vozilo, najbolje je planirati unaprijed i rezervirati što je moguće ranije. To će vam dati najviše mogućnosti i najbolje cijene.

Tesla for car rental in Zagreb, Croatia(Iznajmljivanje Tesle u Zagrebu, Hrvatska)

Kako unajmiti Teslu?

Proces iznajmljivanja vozila Tesla od A.S.R. Zagreb je vrlo jednostavan i lagan! Imamo veliki izbor Tesla vozila(Tesla cars) dostupnih za iznajmljivanje, tako da ćete sigurno pronaći ono savršeno za svoje potrebe.

Evo kako to funkcionira:

  1. Jednostavno odaberite automobil Tesla koji želite unajmiti na našoj web stranici.
  2. Odaberite datume za koje želite unajmiti vozilo.
  3. Unesite svoje podatke za kontakt, pricekajte potvrdu bookinga i izvršite uplatu.
  4. Nakon što obradimo vašu uplatu, poslat ćemo vam potvrdnu e-poruku sa svim detaljima vašeg najma.
  5. To je to! Spremni ste za uživanje u razdoblju najma u potpuno novom automobilu Tesla!

 

Sada otvorite preglednik i započnite pretragu ili počnite samo s ovom      linkom!

 

Enjoy in Croatia with your car rental (Uživajte u Hrvatskoj sa svojim najmom)

 

Zaključak

Ako tražite car rental u Zagrebu, postoji mnogo opcija za odabir. Vozila možete unajmiti na raznim mjestima u Zagrebu(you can cars hire in Zagreb), uključujući online tvrtke za iznajmljivanje vozila i tradicionalne fizičke poslove.

Kada unajmljujete automobil, morat ćete odlučiti o vrsti vozila koja odgovara vašim potrebama. Ako putujete s grupom ljudi, možda biste trebali unajmiti veći automobil poput SUV-a. Ako samo putujete sami ili s još jednom osobom, dovoljan je manji automobil poput limuzine.

You will find perfect Tesla car in Zagreb and in any locations with A.S.R. (Praonaći ćete savršenu Teslu u Zagrebu i na bilo kojim lokacijama, uz A.S.R.)

 

Nakon što ste se odlučili za vrstu vozila (kind of cars)koji vam je potreban, vrijeme je da počnete kupovati i tražiti najbolju ponudu. Usporedite cijene različitih car rental tvrtki, online i offline. Obavezno pročitajte sitna slova kako biste razumjeli sve odredbe i uvjete svog ugovora o najmu. No, zapamtite da najbolja ponuda uključuje najbolju uslugu najma.

Kada budete spremni unajmiti vozilo, svakako imajte pri ruci vozačku dozvolu i kreditnu karticu. Većina tvrtki za iznajmljivanje vozila zahtijevat će od vas da predočite te dokumente prije nego što vam daju ključeve vašeg unajmljenog vozila (rental car).

Are you looking for some car rental locations? Come to Croatia and enjoy. (Tražite car rental lokacije? Dođite u Hrvatsku i uživajte. )

 

Ako više volite električni automobil, svakako pretražite sve mogućnosti i odaberite onu koja vam najviše odgovara. A ako ste zainteresirani za(for) Tesla car rental u Zagrebu, A.S.R. Zagreb je odlično mjesto za početak(for the start). Sa širokim izborom modela koje možete izabrati i pogodnom lokacijom, A.S.R. Zagreb je savršeno mjesto za najam vašeg Tesla električnog vozila u Zagrebu(for renting your Tesla). Naša ekskluzivna ponuda, najbolja usluga za (for) naše klijente i jednostavan proces iznajmljivanja siguran je put kojim treba ići. Dakle, ako želite biti jedan od naših zadovoljnih kupaca, kontaktirajte nas i uživajte u procesu.

Uz malo istraživanja preglednika, lako možete pronaći odličnu ponudu za(for) rent-a-car u Zagrebu. Samo svakako usporedite cijene i uvjete različitih pružatelja usluga prije konačne odluke. Uz toliko toga za(for) vidjeti i učiniti, posjetitelji će trebati pouzdan oblik prijevoza da istraže sve što Hrvatska nudi.

Best car rental locations in Zagreb, Croatia- A.S.R. car rental Tesla(Najbolje lokacije najma u Zagrebu, Hrvatska- A.S.R. Rent-a-Tesla )

Tražite najam električnih automobila u Hrvatskoj, Zagreb?

Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali!

Radujemo se vašem odgovoru! Vaš ugovor o najmu čeka na vas.

Evo nekoliko informacija o našoj tvrtki za iznajmljivanje automobila:

Naša tvrtka za iznajmljivanje automobila:

 

A.S.R. rent-a-car Zagreb,

 

Naša lokacija: Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska

Naše radno vrijeme: 09h – 18h

Posjetite našu web stranicu:

 

www.rent-a-tesla.hr

 

Best locations are all over Croatia, come and enjoy your Tesla(Najbolje lokacije su diljem Hrvatske,

dođite i uživajte u svojoj Tesli)- Your A.S.R. Zagreb

DOGOVORITE JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ. KONTAKTIRAJTE NAS.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezano uz naše usluge.