Najam vozila u Zagrebu trazite?

18/12/2022 Admin

Najam vozila u Zagrebu trazite?

Rent a car Zagreb

 

RENT YOUR FAVOURITE TESLA MODEL!

Model 3 standard +

Model 3 Standard + / Minimum car rental – 3 days

Price – from € 120,00 per day

CAR SPECIFICATIONS:

Rear Drive Battery

Standard Range

Autopilot

Premium connectivity

325 PS

Solid black color

 

 

BOOK HERE

 

 

Model 3 Dual motor

Model 3 Dual motor – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 130,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine

Long range battery

All 4-wheel drive

Autopilot

Premium connectivity

475 PS

 

 

BOOK HERE

 

 

Model Y

Model Y – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 140,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine, long-range battery

4 wheel drive

Autopilot, autopilot navigation, automatic parking

Premium connectivity

Smart Summon

Automatic lane change

507 PS

Red color 

 

 

BOOK HERE

 

 

CAR SPECIFICATIONS:

P 85

Rear Drive

Autopilot

Advanced Autoplot (line changing)

Premium connectivity

425 PS

Silver metallic paint

Free Tesla supercharging

 

 

BOOK HERE

 

 

 

Rent a car Zagreb

Kad trebate auto za jedan dan ili tjedan, zna biti teško pronaći onaj koji će odgovarati vašim potrebama. Dobra vijest je da postoji mnogo dostupnih opcija! Možda mislite da svi ovi automobili izgledaju slično, ali svaki tip ima i svoje jedinstvene značajke i vrijednosti.

Počnite svoje putovanje 100% jednostavnije i uživajte uz rent-a-car

 

Tvrtke za iznajmljivanje vozila pružaju automobile u zračnim lukama i drugim prometnim čvorištima tako da putnici imaju brz pristup kad stignu u grad bez ikakvih problema s pronalaženjem onoga što im najviše odgovara iz našeg velikog izbora(različit broj).

Dugoročni najam vozila- 100% rent-a-car

 

Kad iznajmljuje vozila u Zagrebu, kupac mora istražiti različite tvrtke i usporediti cijene. Također bi trebali biti svjesni svih naknada ili ograničenja poput su ona koja dodatno naplaćuju za vozače mlađe od 25 godina; mnogi imaju ograničenja kilometraže u kojima će koštati više ako se prekorače – stoga je važno znati te stvari unaprijed!

Tesla- sve što možete zamisliti, vozilo za svaku prigodu, garantirano najbolje vozilo(100%)- A.S.R. Zagreb

 

Klijenti koji unajmljuju automobile trebali bi odvojiti vrijeme da pregledaju svoje vozilo prije početka. Oni mogu odmah prijaviti bilo kakvu štetu i za to dobiti naknadu od tvrtki za iznajmljivanje, no još je bolje ako to učine na prvi pogled jer kasnije može doći do sporova!

Provjerite jeste li također razumjeli sve uvjete ugovora – posebno one o osiguranju i naknadama povezanim s dodavanjem dodatne opreme na vaš popis poput je čišćenje od nezgode.

Velik broj usluga i ponude pripremili smo samo za vas i vaše putovanje iz snova- A.S.R. Zagreb

 

Povijest rent-a-car-a u Hrvatskoj

Rent-a-car u Hrvatskoj postoji od početka 19. stoljeća. Počevši od kočija, konjske su zaprege korištene za prijevoz ljudi i robe od grada do grada. U kasnim 1960-ima, rent-a-car se počeo pojavljivati u Zagrebu i drugim većim gradovima diljem zemlje. Najam je omogućio više slobode kod putnika, kad je riječ o istraživanju različitih dijelova Hrvatske, bez potrebe za posjedovanjem vozila.

Ponuda cijene, vozila i usluga na jednom mjestu; ne treba biti kombi, ali je Tesla(100%)- A.S.R. Zagreb

 

Danas su tvrtke za najam eksponencijalno porasle budući da kupcima nude brzo i pristupačno kretanje i istraživanje zadivljujućeg krajolika zemlje, a istovremeno izbjegavaju velike troškove vlasništva vozila(velik broj). Tvrtke za dugoročni najam vozila često će nuditi popuste i promocije kako bi pomogle posjetiteljima da uštede novac na putovanju unajmljenim vozilom u Hrvatskoj.

Dakle, ako se radi o kratkom vikend izletu u gradu (centar Zagreba) ili o jednomjesečnom putovanju diljem zemlje, usluge najma vozila sigurno olakšavaju.

Inovativnije od opel corsa, opel astra i bilo kojeg drugog auta(kombi)- 100% Tesla

Što je rent-a-car?

Rent-a-car je usluga koja klijentima omogućuje najam na određeno vrijeme. To se može raditi na satnoj, dnevnoj ili tjednoj bazi. Tvrtke za najam nudi vozila u različitim veličinama i varijantama ovisno o potrebama kupca. Svi iznajmljeni automobili dolaze s pokrićem osiguranja, kao i drugim dodatnim uslugama poput pomoći na cesti i dostave/preuzimanja vozila.

Zašto Tesla, a ne opel astra? Samo zato što je električna i najbolja(100%).- Vaš A.S.R.

 

Iznajmljivanje vozila izvrstan je način da uštedite novac dok istražujete novu lokaciju, a da ne morate posjedovati vlastito vozilo. Također vrijedi ako trebate dodatni prostor za putnike ili prtljagu tijekom dužih putovanja.

Pripremili smo veliki (broj) izbor Tesla vozila i najbolja usluga u gradu- A.S.R. Zagreb

 

Rent-a-car je izvrsna opcija za putnika koji želi pristupačan i praktičan način istraživanja odredišta bez posjedovanja vlastitog vozila. Uz usluge iznajmljivanja vozila, sada dostupne u mnogim većim gradovima, lakše je nego ikada unajmiti vozilo i krenuti na otvorenu cestu! Najam dolazi s dobnim ograničenjima, dodatnim naknadama, ograničenjima kilometraže i depozitima – stoga imajte to na umu kada planirate svoju sljedeće putovanje!

 

Naša poslovnica se nalazi u Radničkoj, a naša stranica je uvijek   korak    od vas- A.S.R. Zagreb

 

Kako imati najbolje iskustvo najma u Hrvatskoj

Kada iznajmljujete vozilo u Hrvatskoj, najbolje je istražiti i planirati unaprijed. Obavezno provjerite web stranicu tvrtke za najam vozila za informacije o njihovim uslugama i pravilima, kao i svim popustima ili promocijama koje možda nude. Važno je provjeriti je li vozilo osigurano kod renomiranog pružatelja osiguranja vozila te da nema skrivenih naknada ili ograničenja kilometraže. Na kraju, ne zaboravite uvijek još jednom provjeriti sve papire kod osoblja za iznajmljivanje vozila prije nego preuzmete svoje vozilo.

Inovativnije od opel corsa, opel astra i bilo kojeg drugog auta (kombi) – Tesla

 

Istraživanjem i planiranjem unaprijed, najam može pružiti pristupačan način za istraživanje nove lokacije iako ne posjedujete vozilo. Uz usluge iznajmljivanja vozila dostupne u mnogim gradovima diljem Hrvatske (Zagreb i dr.), lakše je nego ikad unajmiti vozilo i krenuti na otvorenu cestu! Spremite našu   web stranicu   ili broj i

nazovite nas! Osim toga, ne zaboravite ponijeti važeću vozačku dozvolu!

Nekoliko dana vas dijeli od naše Tesle- Stavite Teslu kao izbor broj 1

 

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb- što ima kod nas?

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb je rent-a-car tvrtka specijalizirana za luksuzna električna vozila kultnog brenda Tesla. Smješten u blizini centra grada Zagreba, Hrvatska, A.S.R. Zagreb nudi vozila u kratkoročnim i dugoročnim paketima prema Vašim potrebama!

Pripremili smo sve ponude za vaše potrebe- Vaš A.S.R.

 

Od Tesle Model S do kultnog Modela Y, A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb ima auto koje je savršeno za vaše potrebe rent-a-car-a! Sva vozila održavaju se u izvrsnom stanju i dolaze sa svim potrebnim dodacima poput su GPS sustavi i autosjedalice.

Inovativnije od opel corsa, opel astra i bilo kojeg drugog auta(kombi)- Tesla

 

Ako želite pronaći iskustvo kao nijedno drugo, A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb savršena je opcija! Uživajte u luksuzu i pogodnostima najma vozila jedne od najpoznatijih marki vozila u povijesti s nenadmašnim cijenama i paketima koji odgovaraju svakom budžetu. Bilo da tražite kratkoročni ili dugoročni najam automobila, A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb vas pokriva!

Zašto Tesla, a ne opel astra? Samo zato što je električna i najbolja.- Vaš A.S.R.

 

Učinite svoje iskustvo najma nezaboravnim uz A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb i osigurajte si najbolju ponudu za rent-a-car u Hrvatskoj već danas! Nazovite nas i zabilježit ćemo vašu rezervaciju. Otkažite svoje planove, jer ovaj dan je savršen da isprobate brzinu Tesle! Što se tiče povrata vozila, lokacija se stigne dogovoriti. Uživajte u svojoj Tesli.

Proces najma nikad nije bio lakši, samo posjetite web- A.S.R.

 

Razlika između leasinga i rent-a-car-a

Leasing i rent-a-car su dvije vrlo različite stvari, iako obje uključuju privremeno korištenje vozila.

Odaberite opciju koja 100 % odgovara vašim potrebama

 

Leasing uključuje potpisivanje ugovora s autokućom tj. leasing tvrtkama za plaćanje vozila tijekom određenog vremenskog razdoblja – obično 36 mjeseci. Nakon uzimanja auta na leasing, na vama je da ga vozite sve dok plaćate.

Rent-a-car, s druge strane, uključuje najam vozila na unaprijed određeno vrijeme i kilometražu. Na kraju razdoblja najma vozila vraćate ga tvrtki za iznajmljivanje i plaćate sve dodatne naknade ili troškove povezane s tim.

Broj naših putnika i zauzetih dana je sve veći i veći; budi jedan od njih- A.S.R. Zagreb

 

Najam auta je obično fleksibilniji i jeftiniji, dok leasing obično uključuje dugoročnije obveze(tj. dugoročni najam vozila).

Osim toga, tvrtke za najam vozila često nude posebne popuste i promocije koje vam mogu pomoći da uštedite novac na najmu. S druge strane, leasing vozila obično uključuje veće početne troškove i zahtijeva dugoročnu obvezu.

Tesla vozilo- vozilo za svaku priliku unajmite odmah- Vaš A.S.R.

 

Zaključak

Bez obzira kamo se uputili, rent-a-car je jednostavan i praktičan način da istražite bilo koje odredište. Uz najam vozila u zračnim lukama, trgovinama, hotelima i mjestima za odmor – sigurno postoji opcija iznajmljivanja auta koja zadovoljava vaše potrebe. Stoga ne zaboravite razmišljati izvan okvira kad želite pronaći auto za najam – možda ćete pronaći sjajne ponude na neočekivanoj lokaciji! Pored toga, sjetite se naših ponuda i najinovativnijeg auta na cesti! Vaš A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb vam želi sretne rent-a-car avanture!

Neka vam cijene budu usputna stvar, osjetite najbolju uslugu ikada- A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb

 

Tražite najam električnih automobila u Hrvatskoj?

Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali!

Evo nekoliko informacija o našoj tvrtki za iznajmljivanje automobila:

A.S.R. rent-a-car Zagreb

Naša lokacija: Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska

Naše radno vrijeme: 09h – 18h

Posjetite našu web stranicu:

www.rent-a-tesla.hr

 

Proces najma auta nikad nije bio jednostavniji- A.S.R. Rent-a-Tesla

DOGOVORITE JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ. KONTAKTIRAJTE NAS.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezano uz naše usluge.