Najam luksuznih vozila u Splitu tražite ?

25/02/2023 Admin

Najam luksuznih vozila u Splitu tražite ?

Rent a car luksuznih vozila Split

Rent a car Split – luksuzni najam vozila u Splitu

Najam vozila popularna je opcija za putnike koji posjećuju Split, Hrvatska. Split je prekrasan obalni grad smješten na Jadranskom moru, a rent a car je zgodan način za istraživanje grada i okolnih područja. U Splitu se nalaze mnoge tvrtke za iznajmljivanje auta, uključujući velike međunarodne brendove i lokalne tvrtke.

Za rent-a-car u Splitu trebat će vam važeća vozačka dozvola, kreditna kartica i, u nekim slučajevima, međunarodna vozačka dozvola (IDP). U Hrvatskoj se od vozača traži da voze desnom stranom ceste, a u zemlji je ograničenje brzine relativno nisko, a većina autocesta ograničena je na 130 km/h.

Rent-a-car u Splitu- dugoročni najam, rezervacije i Tesla po najboljim cijenama

 

Jedna od prednosti luksuznog najma u Splitu je mogućnost istraživanja okolnih područja vlastitim tempom. Postoje mnoga popularna odredišta koja se nalaze unutar kratke vožnje od Splita, uključujući povijesni grad Trogir, otok Hvar i zadivljujući Nacionalni park Krka. Međutim, važno je napomenuti da parkiranje može biti ograničeno u nekim područjima, osobito u središtu grada.

Preuzimanje vozila u Zagrebu, Splitu i bilo kojoj drugoj lokaciji(broj Tesli smo prilagodili vama)

 

Zašto unajmiti vozilo u Splitu?

Postoji nekoliko razloga zašto bi netko mogao izabrati rent-a-car u Splitu, Hrvatska:

 1. Istražite grad: Najam vozila u Splitu može biti izvrstan način da istražite grad vlastitim tempom. Možete jednostavno posjetiti popularne atrakcije poput Dioklecijanove palače, šetališta Riva i brda Marjan bez brige o rasporedu javnog prijevoza ili cijenama taksija.
 2. Posjetite okolna područja: Split je ulaz u mnoga prekrasna odredišta Hrvatske. S unajmljenim automobilom jednostavno posjetite obližnje gradove poput Trogira, Omiša i Makarske, kao i prirodne atrakcije poput Nacionalnog parka Krka i Plitvičkih jezera.

Automatski automobili, uključuje vrhunsku uslugu, dugoročni najam i najbolje vozilo- Izbor Tesla vozila(A.S.R.)

 

 1. Fleksibilnost: Unajmljivanje vozila daje vam fleksibilnost putovanja prema vlastitom rasporedu. Stanete kad god želite snimiti fotografiju, nešto pojesti ili jednostavno uživati ​​u krajoliku.
 2. Udobnost i praktičnost: Unajmljivanje vozila u Splitu može biti udoban i praktičan način kretanja. Odabirete automobil da odgovara vašim potrebama i preferencijama, bilo da želite kompaktni automobil za gradsku vožnju ili veći automobil za duža putovanja. Osim toga, ne morate brinuti oko nošenja svoje prtljage u javnom prijevozu.
 3. Isplativo: rent-a-car u Splitu može biti isplativa opcija, osobito ako putujete s grupom. Splitski sustav javnog prijevoza može biti prepun tijekom vrhunca sezone, a cijene taksija mogu se brzo povećati. S unajmljenim automobilom imate mogućnost podijeliti troškove među svojim suputnicima i dugoročno uštedjeti novac.

Sve u svemu, rent-a-car u Splitu može biti odlična opcija za putnike koji žele istraživati ​​grad i okolna područja vlastitim tempom, uz fleksibilnost, udobnost i isplativost.

Tesla vozilo- izbor za svaki dan potražite odmah na    webu

Najam luksuznih automobila

Iznajmljivanje luksuznih vozila popularna je opcija za sve željne vrhunskog doživljaja vožnje. Kada je riječ o najmu luksuznog vozila, jedna od opcija koja se ističe je automobil Tesla. Ova električna vozila kombiniraju vrhunsku tehnologiju s elegantnim dizajnom, što ih čini najboljim izborom za luksuz i održivost.

Tu smo svaki dan za vas, čak i u 20:00; Brzina može doseći broj 170, ali je 80 sasvim dovoljno

 

Iznajmljivanje Tesle nudi jedinstveno iskustvo vožnje, sa značajkama poput autopilota i velikog zaslona osjetljivog na dodir. Značajka autopilota koristi napredne senzore i kamere za pomoć automobilu u navigaciji, pa čak i samom parkiranju, čineći vožnju praktičnijom i manje stresnom. Veliki zaslon osjetljiv na dodir omogućuje jednostavan pristup raznim funkcijama vozila, uključujući navigaciju, glazbu i kontrolu klime.

Preuzimanja vozila svaki dan u svako doba; nije Mercedes, ali je Tesla- A.S.R. Zagreb

 

Kada unajmljujete luksuzni automobil poput Tesle, važno je odabrati renomiranu tvrtku za iznajmljivanje. Mnoge tvrtke za iznajmljivanje luksuznih vozila imaju stroge zahtjeve za dob i kreditnu sposobnost, a mogu zahtijevati i dodatno osiguranje. Troškovi najma Tesle mogu varirati ovisno o razdoblju, lokaciji i modelu, ali općenito kreću od nekoliko stotina eura po danu.

Sve u svemu, Tesla je izvrsna opcija za one koji traže luksuzno iskustvo vožnje uz naprednu tehnologiju i održivost. Tvrtke za iznajmljivanje luksuznih vozila koje nude Tesla automobile mogu ponuditi širok raspon modela, značajki i mogućnosti. Najam Tesle može pružiti jedinstveno i nezaboravno iskustvo vožnje.

Nije Mercedes, ali je Tesla- rent-a-car za svaki dan, vrhunska usluga i cijena- više o nama pronađite jednim     klikom

 

 

Unajmite Teslu uz A.S.R. Zagreb

Želite li iznajmiti automobil Tesla u Splitu, Hrvatska, imate sreće! A.S.R. Rent-a-Tesla, Zagreb je rent-a-car tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja nudi najam Tesle diljem Hrvatske, pa tako i u Splitu.

Uz A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb, možete birati između niza Tesla modela, uključujući Model S, Model Y i Model 3, poznatih po svojim luksuznim značajkama i naprednoj tehnologiji. Ako tražite sportsko i brzo iskustvo vožnje, ali i prostranu i udobnu vožnju, A.S.R Zagreb ima model Tesla za vaše potrebe.

Vrhunska usluga, rezervacije i cijena – više o nama pronađite jednim     klikom

 

Iznajmljivanje Tesle od A.S.R-a u Splitu jednostavno je i povoljno. Najam rezervirate putem interneta, navodeći mjesto preuzimanja i razdoblje najma, a A.S.R. tim će vam isporučiti automobil Tesla. A.S.R. nudi fleksibilna razdoblja u rasponu od jednog dana do nekoliko tjedana, tako da najam možete prilagoditi svojim planovima putovanja.

Zašto Tesla? Naše Tesle smo prilagodili vama. Potražite nas već danas jednim       klikom

 

Općenito, ako želite unajmiti vozilo(rent-a-car) Tesla u Splitu, A.S.R.

Rent-a-Tesla, Zagreb odlična je opcija za razmatranje. Uz široku ponudu Tesla modela, jednostavan proces najma i izvrsnu korisničku uslugu, možete uživati ​​u luksuznom i nezaboravnom iskustvu vožnje tijekom putovanja Hrvatskom.

Tesla vozilo- rent-a-car za svaki dan, vrhunska usluga i cijena- više o nama pronađite jednim

klikom

 

Koja je minimalna dob za najam vozila?

Minimalna dob za rent-a-car u Splitu može varirati ovisno o tvrtki za iznajmljivanje i vrsti auta koje se unajmljuje. Općenito, većina rent-a-car tvrtki u Splitu zahtijeva da unajmljivači imaju najmanje 21 godinu za rent-a-car. Međutim, neke tvrtke za iznajmljivanje mogu imati višu minimalnu dob, poput 23 ili 25 godina.

Rent-a-car Tesla u Zagrebu, Splitu i diljem Hrvatske

 

Osim toga, neke rent-a-car tvrtke mogu zahtijevati od iznajmljivača da imaju važeću vozačku dozvolu minimalno vrijeme, poput jedne ili dvije godine, prije nego steknu pravo na rent-a-car.

Važno je napomenuti da mlađi vozači mogu podlijegati dodatnim naknadama ili ograničenjima prilikom rent-a-car-a, poput doplate za mladog vozača i ograničene mogućnosti vozila. Dobro je unaprijed provjeriti s tvrtkom za iznajmljivanje kako biste utvrdili njihove specifične dobne zahtjeve i pravila.

Rent-a-car koji ne uključuje mjenjač, Mercedes i ograničeno vrijeme – A.S.R. Zagreb

 

Sve što trebate znati kako biste se pravilno pripremili za sljedeće putovanje:

 1. Lokacije za iznajmljivanje vozila: Split ima nekoliko tvrtki za iznajmljivanje vozila s lokacijama diljem grada, uključujući zračnu luku, centar grada i druga popularna turistička područja.
 2. Rezervacija najma vozila: preporuča se rezervirati unaprijed kako biste osigurali dostupnost i najbolje cijene. Jednostavno rezervirate online putem web stranice tvrtke za iznajmljivanje vozila ili putem web stranice treće strane za rezervacije.
 3. Uvjeti za rent a car: Za rent-a-car u Splitu morate imati najmanje 21 godinu i važeću vozačku dozvolu. Neke tvrtke za iznajmljivanje vozila mogu zahtijevati međunarodnu vozačku dozvolu, stoga je važno provjeriti unaprijed.

Nije Mercedes, ali je najbolja usluga i Tesla u najboljoj ponudi- – A.S.R. Zagreb

 

 1. Vrste dostupnih vozila: Rent-a-car tvrtke u Splitu nude niz vrsta vozila koja odgovaraju različitim potrebama i budžetima, od kompaktnih vozila do luksuznih SUV vozila. Važno je uzeti u obzir faktore kao što su veličina vaše grupe, količina prtljage koju ćete imati i vrsta vožnje koju ćete koristiti kada birate automobil.
 2. Vožnja u Splitu: Split može biti prometan grad, osobito za vrijeme vrhunca turističke sezone, stoga je važno biti svjestan lokalnih zakona i običaja u vožnji. To uključuje vožnju desnom stranom ceste, poštivanje ograničenja brzine i prometne signalizacije te poznavanje pravila parkiranja.
 3. Parkiranje u Splitu: Parkiranje u centru grada može biti izazovno, stoga se preporučuje rezervirati rent-a-car s opcijom parkiranja. Neke rent-a-car agencije nude opciju najma GPS uređaja. On može biti od pomoći za navigaciju uskim gradskim ulicama i pronalaženje parkirnih mjesta.

Rent-a-car u Splitu može biti praktičan i ugodan način za istraživanje grada i njegove okolice. Slijedeći ove savjete i istražujući unaprijed.

Rent-a-car Tesla u Zagrebu, Splitu i diljem Hrvatske

 

Najposjećenije lokacije u Hrvatskoj

Hrvatska je prekrasna zemlja s mnogo zadivljujućih odredišta za istraživanje. Evo nekih od preporučenih destinacija koje drugi korisnici vole unajmiti automobile tijekom cijele godine u Hrvatskoj:

 1. Dubrovnik: Dubrovnik je popularno odredište na jadranskoj obali poznato po svom povijesnom Starom gradu i prekrasnim plažama. Unajmljivanje vozila omogućuje vam istraživanje okolnih područja, uključujući prekrasne otoke i slikoviti krajolik.
 2. Zagreb: Glavni grad Hrvatske, Zagreb, nudi jedinstvenu mješavinu povijesnih i modernih atrakcija, uključujući muzeje, galerije i restorane. Iznajmljivanje vozila omogućuje vam da istražite grad i okolicu vlastitim tempom.
 3. Nacionalni park Plitvička jezera: Nacionalni park Plitvička jezera mjesto je UNESCO-ve Svjetske baštine poznato po svojim prekrasnim jezerima i slapovima. Iznajmljivanje vozila omogućuje vam istraživanje parka i okolnih područja, uključujući obližnja sela i gradove.

Odaberite našu uslugu, izbor vozila (SUV) i kontaktirajte nas odmah

 

 1. Istra: Istra je prekrasna regija u sjevernoj Hrvatskoj poznata po slikovitim gradićima na brežuljcima, prekrasnim plažama i izvrsnoj kuhinji. Unajmljivanje vozila omogućuje vam istraživanje brojnih atrakcija regije, uključujući vinarije, maslinike i povijesna mjesta.
 2. Split: Split je prekrasan obalni grad s bogatom poviješću, zadivljujućom arhitekturom i prekrasnim plažama. Rent-a-car omogućuje vam istraživanje grada i okolnih područja, uključujući obližnje otoke i nacionalne parkove.

Ovo su samo neke od mnogih preporučenih destinacija za rent-a-car tijekom cijele godine u Hrvatskoj. S rent-a-car-om jednostavno istražite brojne atrakcije zemlje i uživate ​​u slobodi i fleksibilnosti pri izradi vlastitog plana puta

Ako ne želite koristiti mjenjač isprobajte najbolju uslugu A.S.R.-a -Tesla vozilo

 

Evo nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir kada planirate svoj odmor u najmu:

 1. Lokacija: Odaberite smještaj za odmor prikladno smješten u blizini atrakcija i aktivnosti u kojima želite uživati. Razmislite hoćete li trebati unajmljeni automobil ili možete hodati ili koristiti javni prijevoz za kretanje.
 2. Veličina: Iznajmljivanje za odmor dolazi u različitim veličinama, od malih stanova do velikih kuća. Odaberite najam odgovarajuće veličine za vašu zabavu i nudi dovoljno prostora da se svi osjećaju udobno.
 3. Sadržaji: Provjerite koje pogodnosti nudi smještaj za odmor, kao što su potpuno opremljena kuhinja, mogućnost pranja rublja, Wi-Fi i parkiralište. Osigurajte da stan ima sve što vam je potrebno za uživanje u vašem boravku.

Rent-a-car koji ne uključuje mjenjač, Mercedes i ograničeno vrijeme- ovo je A.S.R. Zagreb

 1. Recenzije: Pročitajte određen broj recenzija prethodnih gostiju da biste dobili dojam o njihovim iskustvima boravka u smještaju za odmor. Potražite recenzije koje spominju čistoću, susretljivost domaćina i cjelokupno iskustvo.
 2. Komunikacija s domaćinom: pobrinite se da domaćin odgovara i da je s njim lako komunicirati. Dobar domaćin bit će vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i rješavanje problema koji se pojave za vrijeme vašeg boravka.
 3. Trošak: Razmotrite cijenu najma za odmor i uklapa li se u vaš proračun. Imajte na umu da neki najam za odmor mogu zahtijevati dodatne naknade, kao što su naknade za čišćenje ili sigurnosni polog.

Boravak u apartmanu za odmor može biti sjajan način da iskusite novo mjesto i uživate u udobnosti doma dok ste na odmoru. Uzimajući u obzir ove čimbenike i istražujući unaprijed, možete pronaći savršeni smještaj za odmor za svoje sljedeće putovanje.

Luksuzni rent-a-car u Zagrebu, Splitu i diljem Hrvatske uz A.S.R. Zagreb

 

Tražite najam luksuznih automobila u Splitu?

Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali!

Radujemo se vašem odgovoru! Vaš ugovor o najmu čeka na vas.

Evo nekoliko informacija o našoj tvrtki za iznajmljivanje automobila:

Naša tvrtka za iznajmljivanje automobila:

 

A.S.R. rent-a-car Zagreb

 

Naša lokacija: Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska

Naše radno vrijeme: 09h – 18h

Posjetite našu web stranicu:

 

www.rent-a-tesla.hr

RENT YOUR FAVOURITE TESLA MODEL!

Model 3 standard +

Model 3 Standard + / Minimum car rental – 3 days

Price – from € 120,00 per day

CAR SPECIFICATIONS:

Rear Drive Battery

Standard Range

Autopilot

Premium connectivity

325 PS

Solid black color

 

 

BOOK HERE

 

 

Model 3 Dual motor

Model 3 Dual motor – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 130,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine

Long range battery

All 4-wheel drive

Autopilot

Premium connectivity

475 PS

 

 

BOOK HERE

 

 

Model Y

Model Y – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 140,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine, long-range battery

4 wheel drive

Autopilot, autopilot navigation, automatic parking

Premium connectivity

Smart Summon

Automatic lane change

507 PS

Red color 

 

 

BOOK HERE

 

 

CAR SPECIFICATIONS:

P 85

Rear Drive

Autopilot

Advanced Autopilot (line changing)

Premium connectivity

425 PS

Silver metallic paint

Free Tesla supercharging

 

 

BOOK HERE

 

 

By Mirna Vuletic

Rent a car Zagreb – najam vozila Zagreb

Zagreb, glavni grad Hrvatske, može se pohvaliti širokim izborom mogućnosti najma za putnike koji žele istražiti grad i njegovu okolicu. Bilo da tražite najjeftiniju opciju ili nešto malo luksuznije, sigurno postoji opcija za najam auta koja odgovara vašim potrebama.

Jedan od popularnih izbora putnika koji dolaze u Zagreb je najam luksuzne Tesle od jedne od mnogih lokalnih rent-a-car tvrtki u gradu. Uz vrhunske performanse i značajke udobnosti, ovaj će model pomoći da vaš boravak u Zagrebu bude nezaboravno iskustvo.

Uz to, uz mnoštvo stanica za punjenje diljem grada, nećete morati brinuti da ćete ostati bez punjenja tijekom boravka. Dakle, ako želite obilaziti grad sa stilom, svakako vrijedi razmisliti o najmu luksuzne Tesle.

Najam Tesle(Rent a car) u svakom gradu u Hrvatskoj

 

Što raditi u Zagrebu?

Rent a car vam nudi odličan način da istražite Hrvatsku vlastitim tempom. S dobrim prometnim vezama i mnoštvom dostupnih opcija, savršeno je polazište za svako putovanje u Hrvatsku. Pa zašto se ne biste mučili s posjetom gradu i unajmili auto već danas?

Nije Opel vozilo, ali je Tesla vozilo- vozilo za svaku prigodu

 

Uvidjet ćete da je vozilo tj. najam u Zagrebu izvrstan način za istraživanje grada i okolice. Imat ćete svu potrebnu slobodu da otkrijete sve, od zapanjujućih krajolika do živopisne kulture. Uz toliko toga za vidjeti i učiniti, lako je razumjeti zašto se toliko ljudi odlučuje iznajmiti vozilo kada posjete grad. Zato rezervirajte svoje vozilo, najam već danas i počnite istraživati!

Najbolja ponuda i usluga najma vozila na jednom mjestu- Potražite nas (odmah) na webu-A.S.R. Zagreb

 

Zagreb je živahan grad pun kulture, umjetnosti i povijesti. Uz toliko toga za vidjeti i učiniti, posjetiteljima je često potrebna pomoć kod najma vozila kako bi iskoristili svoj posjet. Srećom, diljem Zagreba postoji nekoliko popularnih mjesta za iznajmljivanje vozila gdje putnici mogu preuzeti vozilo prije nego istraže glavne atrakcije područja.

A.S.R. nudi mnoštvo usluga za svakog putnika- odmah dostupni

 

Jedna od atrakcija za vidjeti, u blizini popularnih mjesta za iznajmljivanje vozila u Zagrebu, je park Maksimir. Ovaj prostrani park sadrži preko 300 hektara šuma, livada i vrtova i jedan je od najstarijih javnih parkova u Europi. Posjetitelji se mogu diviti bujnom zelenilu dok šetaju vijugavim stazama ili iskoristiti rekreativne aktivnosti poput vožnje biciklom ili čamcem na obližnjim jezerima.

Rent a car Tesla- auto za bilo koji broj putnika i pristupačne cijene

 

Idući južnije prema centru grada, posjetitelji će pronaći prekrasnu zagrebačku katedralu. Ova rimokatolička crkva iz 17. stoljeća uzdiže se uspravno naspram horizonta i jedna je od najznamenitijih znamenitosti u Hrvatskoj.

Unutra se gosti mogu diviti zamršenoj gotičkoj arhitekturi i šarenim freskama ili prisustvovati misi na ovom slikovitom mjestu.

Bilo da tražite parkove za istraživanje ili spomenike kojima biste se divili, postoji mnogo atrakcija koje morate vidjeti u blizini popularnih lokacija za iznajmljivanje vozila u Zagrebu.

Od parka Maksimir do Gornjeg grada posjetitelji mogu maksimalno iskoristiti svoje putovanje bez brige o prijevozu. Pa zašto ne biste iskoristili ove prikladne rent-a-car lokacije i počeli istraživati ovaj prekrasan grad već danas?

Centar grada je uvijek dostupan uz Teslu , bez dodatne gnjavaže, uz određen broj putnika

 

Rent a car u Zagrebu po najnižim cijenama

Uz jeftini najam vozila kod jednog od brojnih pružatelja, svoj put možete učiniti još ugodnijim. Najam vozila u Zagrebu vrlo je pristupačan u usporedbi s drugim većim gradovima u Europi. Većina iznajmljivača nudi velike popuste za dugoročne najmove i posebne ponude koje mogu značajno smanjiti troškove vašeg putovanja.

Najbolji način da pronađete jeftini najam vozila u Zagrebu je usporedba cijena online. Mnoga web-mjesta uspoređivat će različite tvrtke za najam vozila kako biste lako mogli odabrati najbolju ponudu za svoje potrebe. Također biste trebali pripaziti na ponudu poput besplatnog dodatka poput GPS navigacijskog sustava i besplatne pomoći na cesti.

Nije vozilo Opel Corsa, ni kombi, ali je Tesla vozilo – A.S.R. Rent-a-car Zagreb

 

Većina tvrtki za najam vozila u Zagrebu također nudi posebne ponude za luksuzne automobile, uključujući sportske automobile i kabriolete. Ova luksuzna vozila mogu se unajmiti za djelić cijene u usporedbi s drugim odredištima u Europi.

Neka od isplativijih vozila, a da nije kombi, su :

 • Citroen C-Elysee

 • Opel Corsa automatic

 • Škoda Octavia automatik

 • VW Up

 • Opel Vivaro

 • Škoda Rapid automatic

 • Ford Focus karavan automatic ili slično

Bez obzira koju vrstu vozila trebate, sigurno ćete pronaći povoljno vozilo u Zagrebu, a da odgovara vašim potrebama i budžetu. Uz malo istraživanja možete uštedjeti novac, a pritom uživati u najboljem!

Iako nije jeftina kao vozilo Opel Corsa ili kombi, najbolja je za svaku opciju – Tesla rent a car

 

A.S.R. Zagreb -Najam vozila Tesla

A.S.R Zagreb je tvrtka za iznajmljivanje Tesla vozila sa sjedištem u Hrvatskoj (Zagreb) koja svojim kupcima nudi širok izbor visokokvalitetnih i suvremenih električnih vozila. Nudimo dodatne usluge poput usluga besplatne punionice na svim njihovim lokacijama u cijeloj zemlji.

Uz A.S.R Zagreb možete biti mirni znajući da će vaše iskustvo rent-a-cara biti pouzdano i pristupačno. Naša flota uključuje automobile Tesla Model S, 3 i Y koji dolaze s najnovijim značajkama i tehnologijom, što ih čini jednima od najtraženijih električnih vozila u Europi.

Broj putnika i broj vozila je prema vašim željama- Rent a car Tesla

 

Osim toga, imamo iskusan tim tehničara i predstavnika službe za korisnike koji su uvijek pri ruci za pomoć sa svim upitima ili problemima koje možete imati tijekom razdoblja najma. Uz njihovu predanost pružanju izvrsnosti i usluga i proizvoda, A.S.R Zagreb je savršen izbor za svakoga tko traži pouzdanu i prikladnu avanturu najma električnog vozila. Stoga ne čekajte više i rezervirajte svoj najam Tesle već danas s A.S.R Zagreb!

P.S. Iako nije jedna od jeftinijih opcija, Tesla vozilo i usluga su nešto za što vrijedi izdvojiti novac

Rental cars Zagreb- rent a car Tesla i mogućnost povrata vozila

 

Najbolji izleti sa rent a car-om u Hrvatskoj

Hrvatska je sve popularnija destinacija za putnike iz cijelog svijeta. Od njezine zapanjujuće obale do živahnih gradova, lako je shvatiti zašto je ova zemlja postala omiljeno mjesto za sve veliki broj putnika. Uz toliko toga za istražiti, najam vozila često je najbolji način da svoje putovanje učinite nezaboravnim.

Tesla vozilo- vozilo za bolji dan

 

Uživajte u prekrasnoj jadranskoj obali dok se vozite prekrasnom dalmatinskom obalom Hrvatske. Ovaj dio obale pruža nevjerojatan pogled na neke od najslikovitijih europskih plaža i luka, uključujući Dubrovnik i Split.

Uzmite si vremena vozeći se kroz neobična ribarska sela dok se divite primorskim odmaralištima i srednjovjekovnim tvrđavama. Usput možete uživati i u nekim od hrvatskih otoka, poput Hvara i Visa.

Ako uđete na web u 20:00 ili 00:20; tu smo vam na usluzi- A.S.R. Zagreb

 

Tražite najam električnih automobila u Hrvatskoj?

Kontaktirajte nas danas da napravite rezervaciju!

Radujemo se vašem odgovoru! Vaš ugovor o najmu čeka na vas.

Evo nekoliko informacija o našoj tvrtki za iznajmljivanje automobila:

Naša tvrtka za iznajmljivanje automobila:

A.S.R. rent-a-car Zagreb d.o.o,

Naša lokacija: Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska

Naše radno vrijeme: 09h – 18h

Posjetite našu web stranicu:

 

www.rent-a-tesla.hr

 

Rent a car Tesla- A.S.R. Zagreb

 

DOGOVORITE JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ. KONTAKTIRAJTE NAS.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezano uz naše usluge.