Da li se isplati vidjeti Slapove Krke?

24/06/2023 Admin

Da li se isplati vidjeti Slapove Krke?

Jednodnevni izlet iz Splita do Nacionalnog parka Krka

By Mirna VuleticJednodnevni izlet iz Splita do Nacionalnog parka Krka

Nacionalni park Krka u Hrvatskoj može se pohvaliti brojnim slapovima, kristalno čistim jezerima i bogatom biološkom raznolikošću. Smješten samo nekoliko minuta vožnje od grada Šibenika, a otvoren je cijelo ljeto.

Jedan od vrhunaca posjeta Krki je slap Skradinski buk, najljepši slap koji se spušta niz niz vapnenačkih stepenica(slapovi Skradinskog buka). Sa svojim zapanjujućim krajolikom i fascinantnom poviješću, Nacionalni park Krka je atrakcija koju morate posjetiti u Hrvatskoj.

Posjetite slapove rijeke Krke (Sedam slapova-Skradinski buk, Roški slap, Manojlovića slap, Bilušića buk, Miljacka...) sa Tesla automobilom i odaberite svoj ulaz (Lozovac, Kistanje, Burnum...)

Jednodnevni izlet Teslom

Tražite li jedinstven način da doživite Nacionalni park Krka i Šibenik, jednodnevna tura Tesla automobilom izvrsna je opcija. Evo što možete očekivati:

Vaš dan će započeti preuzimanjem iz vašeg hotela u Splitu u elegantnom i ekološki prihvatljivom automobilu Tesla.

Odvest ćete se do Nacionalnog parka Krka (rijeka Krke), gdje ćete imati priliku istražiti zadivljujuće slapove i jezera parka. Možete se osvježiti u tirkiznim bazenima ili pješačiti slikovitim stazama koje vijugaju kroz bujnu šumu.

Nakon posjeta Krki, vaš će vas Tesla odvesti u povijesni grad Šibenik. Ovdje možete istražiti staru gradsku jezgru i vidjeti znamenitosti poput katedrale sv. Jakova koja je na popisu UNESCO-a, a koja je poznata po svom složenom kamenu i gotičkoj arhitekturi.

Pronađite radno vrijeme NP na rijeci Krki i uživajte u sedam slapova(slapovi Krke)

 

Tijekom obilaska imat ćete priliku uživati ​​u luksuzu i udobnosti automobila Tesla, poznat po glatkoj vožnji i inovativnim značajkama.

Vaš stručni vodič pružit će vam komentare i uvid u povijest i kulturu regije, što će vam omogućiti informativno i nezaboravno iskustvo.

Sve u svemu, jednodnevna tura od Splita do Nacionalnog parka Krka i Šibenika s automobilom Tesla jedan je od boljih način za istraživanje prirodnih ljepota i kulturne baštine Hrvatske.

Posjetite slapove rijeke Krke- Roški slap, ljepote Skradinskog buka, Manojlovački slap, Bilušića buk..., ali i Manastir krka

Do Šibenika sa rent-a-carom

Unajmljivanje automobila jedan je od načina putovanja iz Splita u Šibenik i/ili Nacionalni park Krka.

Putovanje traje oko sat vremena, a posjetitelji mogu istražiti zapanjujuće vodopade i jezera parka, pješačiti slikovitim stazama i uživati ​​u osvježavajućem kupanju u tirkiznim bazenima.

Posjetite Nacionalni park Krka uz A.S.R. rent-a-tesla

A.S.R je posvećen pružanju usluge najviše kvalitete i osiguravanju da gosti imaju nezaboravno i ugodno iskustvo. Privatni izlet u Nacionalni park Krka i Šibenik, s automobilom Tesla nudi luksuzan i ekološki prihvatljiv način istraživanja.

Naša tvrtka nudi jedinstveno i luksuzno iskustvo za goste (za posjetitelje) hotela Le Meridien Lav u Splitu, Hrvatska. Nudimo privatnu turu do Šibenika (slapovi Krke, slap Skradinski buk) automobilom Tesla, koji je ekološki prihvatljiv i udoban.

Naš cilj je stvoriti nezaboravno iskustvo s prekrasnim krajolikom, udobnošću i luksuzom.

Najljepši slap na Hrvatskom području otvoren je za sve, posjetite ga s na najbolji način- sa Tesla automobilom

Obilazak je osmišljen kako bi prikazao prirodne ljepote regije, uključujući kristalno čiste vode Jadranskog mora. Putem se gosti mogu opustiti i uživati ​​u udobnosti Tesle koja je poznata po glatkoj vožnji i inovativnim značajkama.

Osim pružanja jedinstvenog i luksuznog iskustva, A.S.R je predan promicanju održivih opcija putovanja poput automobila Tesla.

Sve u svemu, naša privatna tura na slapove Krke i Šibenik s automobilom Tesla nudi savršen spoj luksuza, udobnosti i održivosti.

To čini izvrstan izbor za goste hotela Le Meridien Lav koji žele istražiti zapanjujuće krajolike i povijesna mjesta Hrvatske sa stilom.

Na rijeci Krki nalazi se mnoštvo šetnica, mogući obilasci rijeke brodom. Posjetite NP Krka u Tesla vozilu. NP park je otvoren za posjetitelje.

 

Što vidjeti u Nacionalnm parku Krka(slapovi Krke, Skradinski buk)?

Nacionalni park Krka dom je mnogih prirodnih čuda, uključujući zapanjujuće vodopade, toka rijeke Krke, kristalno čista jezera te raznoliku floru i faunu.

 

Evo nekih od atrakcija koje morate vidjeti u NP Krka:

-Slap Skradinski buk: masivni slap na rijeci Krke. Spušta se niz niz vapnenačkih stepenica i oblikuje niz tirkiznih bazena, što ga čini savršenim mjestom za kupanje i opuštanje. Širina slapa je od 200 do 400 metara s ukupnom visinskom razlikom 45,7 m.

-Vodopad Roški slap: Još jedan impresivan vodopad visine 25 metara sa širokim nizom slapova i brzaca. Otvoren je za posjetitelje.

-Otok Visovac: Smješten usred rijeke Krke. ovaj mali otok dom je prekrasnog franjevačkog samostana iz 15. stoljeća i nudi prekrasan pogled na okolicu.

-Manastir Krka: Povijesni samostan smješten na obalama rijeke Krke, koji posjetiteljima nudi uvid u bogatu kulturnu i vjersku baštinu ovog kraja.

-Skradin: Šarmantan gradić smješten blizu ulaza u park, koji posjetiteljima nudi priliku istražiti lokalnu kulturu, kuhinju i povijest regije.

U Nacionalnom parku Krka postoji sedam glavnih slapova:

Bilušića buk, Brljan, Manojlovački slap, Rošnjak, Slap Miljacka, Roški slap, Skradinski buk (najpoznatiji i najveći slap u Nacionalnom parku Krka).

Osim ovih glavnih slapova(slap na rijeci Krke), postoji i nekoliko manjih kaskada, brzaca i bazena razasutih po parku, stvarajući prekrasan i raznolik prirodni krajolik.

Posjetitelji Nacionalnog parka Krka mogu kupiti ulaznice na ulazu i istražiti zapanjujuću prirodnu ljepotu parka, koja uključuje kaskadne slapove i kristalno čiste bazene rijeke Krke.

Ulazi Lozovac, Burnum, Kistanje i Skradin, a tu je i šetnica Stinice.

Naknada za ulaz u park uključuje pristup nizu pješačkih staza(Stinice), slikovitih vidikovaca i područja za kupanje, što ga čini savršenim odredištem za ljubitelje prirode ili entuzijaste na otvorenom.

Radno vrijeme pronađite jednim   klikom   Park je otvoren za posjetitelje

Cijene ulaznica potražite   ovdje.    Cijene se razlikuju od mjeseca do mjeseca (travnja, listopada, prosinca..)

 

Posjetite Roški slap i Manojlovački slap u NP Krka sa Teslom- A.S.R Zagreb

 

Što vidjeti u Šibeniku?

Šibenik je povijesni grad i nalazi se u srednjoj Dalmaciji, Hrvatska. Nudi bogatstvo kulturnih, arhitektonskih i prirodnih znamenitosti.

Evo nekih od znamenitosti koje morate vidjeti u Šibeniku:

  • Katedrala svetog Jakova: Katedrala pod zaštitom UNESCO-a nalazi se u srcu starog grada. Poznato je po zamršenoj kamenoj ploči i gotičkoj arhitekturi.

  • Stari grad Šibenik: Šarmantan labirint uskih uličica, povijesnih zgrada i malih trgova. Posjetiteljima nudi pogled na bogatu kulturnu i povijesnu baštinu regije.

  • Tvrđava svetog Mihovila: Srednjovjekovna utvrda nalazi se na brežuljku s pogledom na grad. Nudi zapanjujući panoramski pogled na okolicu.

  • Srednjovjekovni mediteranski vrt: Smješten u blizini samostana sv. Lovre To je botanički vrt koji prikazuje biljke i bilje korišteno u regiji tijekom srednjeg vijeka.

    Na kraju toka rijeke vide se ljepote Skradinskog buka. Posjetite slapove Krka u Tesli Y, radno vrijeme provjerite jednim klikom

 

Vrijedi li posjetiti Šibenik i Nacionalni park Krka?

Da, i Šibenik i Nacionalni park Krka svakako vrijedi posjetiti.

Šibenik

je slikoviti obalni grad s bogatom kulturnom i povijesnom baštinom, uključujući i katedralu svetog Jakova koja je pod zaštitom UNESCO-a.

Nacionalni park Krka

zapanjujuće je prirodno područje s kaskadnim slapovima(npr. Miljacka), kristalno čistim bazenima te raznolikom florom i faunom. To je savršeno odredište za ljubitelje prirode. Nudi niz pješačkih staza, slikovitih vidikovaca i područja za plivanje.

Provjerite radno vrijeme NP Krka u Hrvatskoj i otiđite na jednodnevni izlet iz Splita sa Teslom- A.S.R. Zagreb

 

DOGOVORITE JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ. KONTAKTIRAJTE NAS.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezano uz naše usluge.