Koja je garancija na Teslu u Hrvatskoj?

04/11/2023 Admin

Koja je garancija na Teslu u Hrvatskoj?

Tesla Hrvatska - Jamstvo i garancija

Mirna Vuletic

Tesla vozila u Hrvatskoj- Tesla Hrvatska

Posljednjih godina Hrvatska je svjedočila transformativnom pomaku na svojim cestama.
Pomaku potaknutom inovacijama, održivošću i vrhunskom tehnologijom. Na čelu ove
revolucije stoji div električnih vozila, Tesla.

Kako se svijet razvija prema održivijoj budućnosti, Tesla se pojavila kao pokretačka snaga u Hrvatskoj.
Teslina prisutnost u Hrvatskoj ne odnosi se samo na automobile koji nečujno klize njezinim
obalnim autocestama ili na punionicama koje su prošarane njezinim slikovitim krajolicima.
Njena prisutnost predstavlja temeljnu promjenu u načinu na koji razmišljamo o mobilnosti,
potrošnji energije i odgovornosti prema okolišu. Od svog ulaska na hrvatsko tržište, Tesla
nije samo zaokupila maštu lokalnog stanovništva, već je postala i simbol naprednog, ekološki
osviještenog života.

Tesla Hrvatska- kombinacija luksuza, prirodne ljepote i predanosti okolišu.

Tesla Hrvatska- gdje inovacija susreće eleganciju

Smještena usred šarmantnih ulica i živahne energije hrvatskih gradova, Tesla u Hrvatskoj je raj za inovacije i održivi luksuz.

Dok Tesla širi svoje globalno prisustvo, Hrvatska je postala gostoljubivi domaćin jednom od najrevolucionarnijih automobilskih brendova našeg vremena. Tesla trgovina u Hrvatskoj više je od samog showrooma; to je iskustvo, ulaz u budućnost transporta i dokaz moći električne mobilnosti.

 

Posjetite Tesla poslovnicu u Hrvatskoj i odaberite svoje luksuzno vozilo- Tesla Hrvatska

Lokacija i dizajn:

Trgovina odnosno showroom Tesle u Hrvatskoj, strateški je smještena u urbanom središtu – Zagrebu. Besprijekoran je spoj modernosti i elegancije. Njegov arhitektonski dizajn u skladu je s Teslinom minimalističkom estetikom, s elegantnim linijama, velikim staklenim prozorima i gostoljubivim ambijentom koji poziva prolaznike da uđu unutra. Kad uđete, dočekat će vas svijet vrhunske tehnologije i održivog luksuza.

Iskustvo s Teslom:

Prolazeći kroz vrata trgovine, upoznat ćete se s Teslinim iskustvom. Središnji dio izložbenog prostora je, naravno, blistava linija električnih vozila Tesla. Bilo da se radi o modelu S, modelu 3, modelu X ili modelu Y, svako je vozilo pomno prikazano kako bi se istaknule njegove inovativne značajke, performanse i ekološki prihvatljiv dizajn.

Tesla Hrvatska- gdje zelena mobilnost susreće luksuz

Tesla Hrvatska – servisni centri u Hrvatskoj: Osiguravanje izvrsnosti u električnoj mobilnosti

Iza svakog inovativnog vozila Tesla koje krstari jadranskom obalom ili se kreće slikovitim cestama Hrvatske, stoji i servisni centar koji neumorno radi kako bi osigurali da svaki vlasnik Tesle uživa u besprijekornom i bezbrižnom iskustvu vožnje. Tesla servisni centar u Hrvatskoj više je od običnih servisnih radionica; oni su okosnica Tesline predanosti zadovoljstvu kupaca i napretku električne mobilnosti.

Za ekološki osviještene turiste Tesla Hrvatska je idealan izbor

Gdje se nalazi Tesla trgovina i servisni centar?

Tesla trgovina i Tesla servisni centar u Hrvatskoj nalaze se na Jankomiru, Kovinska ul. 2, 10000, Zagreb, tako da vlasnici Tesla imaju jednostavan pristup održavanju i podršci.

Tesla Hrvatska stvara nove valove na tržištu električnih vozila

Redovno održavanje i popravci:

Od rutinskih zadataka održavanja poput rotacije guma i provjere kočnica do složenijih popravaka, Tesla servisni centri opremljeni su za sve to. Koriste originalne Tesla dijelove i najsuvremeniju dijagnostičku opremu kako bi osigurali dugovječnost i performanse vašeg električnog vozila.

Ažuriranja software-a:

Tesla vozila poznata su po nadogradnji softvera putem bežične mreže. Što kontinuirano poboljšava performanse, dodaje nove značajke i poboljšava sigurnost. Tesla servisni centri pomažu pri instaliranju ovih ažuriranja i osiguravaju da je softver vašeg vozila ažuriran.

Tesla Hrvatska pokreće budućnost održivog prijevoza- Tesla salon u Zagrebu

Pogodnost i učinkovitost:

Tesla servisni centar daje prednost učinkovitosti i praktičnosti. Vlasnici Tesla mogu online zakazati termine servisa, takodjer imaju i opciju da im mobilni servis dođe u slucaju ostanka na cesti. Ova posvećenost praktičnosti smanjuje vrijeme zastoja i smetnje u vašem svakodnevnom životu. Termine je moguće jednostavno dogovoriti i rezervirati i putem Tesla aplikacije. Aplikaciju Tesla koristi svaki vlasnik Tesle.

Podrška za putovanja:

Za one koji kreću na vanzemaljska putovanja ili istražuju prekrasne krajolike Hrvatske, Tesla servisni centar pruža mir. Oni mogu ponuditi smjernice za planiranje rute i lokacije punjača. i pružiti podršku ako naiđete na probleme na putu.

Tesla Hrvatska: gdje se luksuz susreće s održivošću na cesti

Jamstvo i servisni planovi:

Tesla nudi sveobuhvatno jamstvo za svoja vozila. Servisni centar može pomoći s jamstvenim zahtjevima i servisnim planovima. Oni će raditi s vama kako bi osigurali da vaša Tesla ostane u vrhunskom stanju.

 

Koja je garancija i jamstvo na Tesla vozila?

Tesla nudi dvije vrste jamstva na svoja vozila:

Ograničeno jamstvo za nova vozila

 • Ograničeno jamstvo za nova vozila pokriva popravke ili zamjene potrebne za uklanjanje materijalnih nedostataka ili nedostataka pri izradi bilo kojeg dijela kojeg proizvodi ili isporučuje tvrtka Tesla, a do kojih može doći u uobičajenim uvjetima uporabe.

 • Jamstvo na komponente;

  • 4 godine ili 80.000 km, ovisno o tome koji od uvjeta nastupi prvi, za sve komponente vozila osim baterije i pogonske jedinice.

 • Jamstvo na bateriju;

  • 8 godina ili 240.000 km za Model S i Model X, odnosno 8 godina ili 160.000 km za Model 3 i Model Y. Baterija mora zadržati najmanje 70 % kapaciteta tijekom trajanja jamstva.

 • Pogonsku jedinica – jamstvo;

  • 8 godina ili 240.000 km za Model S i Model X, odnosno 8 godina ili 160.000 km za Model 3 i Model Y. Pogonska jedinica mora zadržati najmanje 70 % snage tijekom trajanja jamstva.

Ograničeno jamstvo za rabljena vozila

Ograničeno jamstvo za rabljena vozila pokriva popravke ili zamjene potrebne za uklanjanje materijalnih nedostataka ili nedostataka pri izradi bilo kojeg dijela kojeg proizvodi ili isporučuje tvrtka Tesla, a do kojih može doći u uobičajenim uvjetima uporabe.

 • Komponente jamstvo:

  • Preostale 4 godine ili 80.000 km prema osnovnom ograničenom jamstvu za vozila, odnosno dodatnih 1 godina ili 20.000 km nakon isteka osnovnog ograničenog jamstva.

 • Jamstvo na bateriju:

  • Izvorno ograničeno jamstvo na bateriju i pogonsku jedinicu i dalje se primjenjuje na provjerena rabljena vozila.

Veza jamstva s pojedinim modelima

Ukupno trajanje jamstva na bateriju i pogonsku jedinicu je isto za sve modele Tesle. Međutim, jamstvo na komponente je različito za Model S i Model X, odnosno za Model 3 i Model Y. Model S i Model X imaju duže jamstvo na komponente od Model 3 i Model Y.

Osim toga, rabljena Teslina vozila koja su kupljena izravno od tvrtke Tesla imaju jamstvo za preostale 4 godine ili 80.000 km prema osnovnom ograničenom jamstvu za vozila. Nakon isteka, ograničeno jamstvo za rabljena vozila vrijedi dodatnih godinu dana ili 20.000 km.

Održivost i odgovornost prema okolišu:

U skladu s Teslinom sveobuhvatnom misijom, servisni centar također daje prioritet održivosti. U svoje poslovanje često uključuju energetski učinkovite prakse i održive materijale. To je u skladu s Teslinim širim ciljem ubrzanja prijelaza svijeta na održivu energiju.

Tesla servisni centar u Hrvatskoj sastavni je dio iskustva vlasništva Tesle. Osigurava da vožnja Tesle nije samo vozilo, već i podrška i mir koji dolazi s njim. Oni predstavljaju Teslinu predanost pružanju izvrsnosti u električnoj mobilnosti. Igrajte ključnu ulogu u unapređenju krajolika električnih vozila u Hrvatskoj i šire- Tesla Hrvatska.

Doživite luksuz Tesle na Hrvatskim cestama uz prekrasan krajolik- Tesla Hrvatska

Teslina prisutnost kroz vrijeme

Tesla je ušla na hrvatsko tržište prije nekoliko godina, ostavivši traga u domaćem automobilskom pejzažu. Od svog dolaska, tvrtka je neprestano širila svoju prisutnost i utjecaj, čime je električna mobilnost postala opipljiva stvarnost za Hrvate. Teslin razvoj u Hrvatskoj odražava njegovu predanost unaprjeđenju održivog transporta. Danas predstavlja simbol inovacije, ekološke svijesti i vrhunske tehnologije. Tesla oblikuje budućnost mobilnosti u srcu Hrvatske.

Tesla Hrvatska mijenja način na koji razmišljamo o mobilnosti

Gdje iznajmiti Teslu u Hrvatskoj

Ako želite iskusiti uzbuđenje vožnje Tesle u Hrvatskoj bez obveze vlasništva, postoji nekoliko opcija za najam ovih vrhunskih električnih vozila. Jedan od istaknutih izbora je A.S.R. Rent-a-Tesla, ugledna tvrtka sa sjedištem u živahnom gradu Zagrebu.

A.S.R. Rent-a-Tesla u Zagrebu je rent-a-car služba specijalizirana za Tesla vozila. Oni nude niz modela Tesla za iznajmljivanje, omogućujući i lokalnom stanovništvu i turistima da uživaju u neusporedivim performansama, inovacijama i održivosti koje Tesla nudi.

Bilo da planirate bijeg za vikend, poslovno putovanje ili jednostavno želite sa stilom istražiti prekrasne krajolike Hrvatske, A.S.R. Rent-a-Tesla može pružiti savršeno vozilo za vaše potrebe. Među ostalim opcijama možete doživjeti tihu snagu Tesla Modela S, svestranost Modela S ili prostranost Modela Y.

Doživite luksuz najma Tesle uz A.S.R. Rent-a-Tesla Hrvatska

 

Unajmljivanje Tesle od A.S.R.-a nije samo vožnja luksuznog električnog automobila, to je prilika da se prihvati budućnost prijevoza. Doživite uzbuđenje trenutnog okretnog momenta, vrhunske tehnologije i ekološke prihvatljivosti Teslinih vozila. Sve dok istražujete zapanjujući krajolik i bogatu kulturu Hrvatske.

A.S.R. Rent-a-Tesla u Zagrebu također pruža izvrsnu korisničku uslugu, osiguravajući da vaše iskustvo najma bude glatko i ugodno. Od rezervacije vaše Tesle do pružanja smjernica o infrastrukturi i rutama za punjenje, oni su tu da vam pomognu na svakom koraku.

Dakle, bilo da ste Tesla entuzijast željan isprobati drugačiji model ili znatiželjni putnik koji traži jedinstveno iskustvo vožnje u Hrvatskoj, A.S.R. Rent-a-Tesla u Zagrebu nudi praktično i uzbudljivo rješenje. Iznajmljivanje Tesle od njih omogućuje vam da istražite Hrvatsku sa stilom, a sve to doprinosi zelenijoj, održivijoj budućnosti prijevoza.

Teslina mogućnost autopilota čini vožnju u Hrvatskoj jednostavnom.

Unajmite svoju Teslu i isprobajte najnoviju tehnologiju

Zašto je važna prisutnost Tesle u gradovima poput Rijeke, Splita, Dubrovnika…

U slikovitom i kulturno bogatom krajoliku Hrvatske, dolazak Tesle nije ništa drugo nego promjena igre. U gradovima poput Rijeke, Zadra, Osijeka, Splita i Dubrovnika, Teslina prisutnost spremna je redefinirati način na koji doživljavamo mobilnost i odgovornost prema okolišu.

Za početak , uvođenje Tesle u ove gradove otvara svijet održivih mogućnosti vožnje za lokalno stanovništvo i turiste. Uz vozni park električnih vozila koji kombinira luksuz, vrhunsku tehnologiju i ekološku svijest, stanovnici sada imaju izbor koji je savršeno usklađen s nacionalnom predanošću zelenom životu.

Ulice Splita oživljavaju prisutnošću Tesle Hrvatska, pronađite svoju jednim klikom

 

Nadalje , ovi gradovi za Teslu nisu samo obična mjesta; oni su pristupnici inovacijama i prijevozu koji razmišlja unaprijed. Prisutnost Tesla vozila u Rijeci, Zadru, Osijeku, Splitu i Dubrovniku znači da stanovnici sada mogu pristupiti luksuzu.

Osim toga , širenje Supercharger mreže u blizini ovih gradova značajna je prekretnica. Ova robusna mreža donosi pogodnost brzog punjenja i lokalnom stanovništvu i putnicima, osiguravajući da duga putovanja budu laka. Bez obzira uživate li u obalnom šarmu Zadra ili kulturnom blagu Splita, sada to možete učiniti bezbrižno, znajući da Tesla Supercharger nikada nije predaleko.

Tesla Hrvatska Supercharger mreža osigurava da duga putovanja budu bez napora

 

Naime , ovdje se ne radi samo o vožnji Tesle; radi se o prihvaćanju tišeg, luksuznijeg načina istraživanja ovih živahnih gradova. Turisti sada mogu uživati ​​u prekrasnim prizorima i zvukovima Dubrovnika, znajući da pridonose održivom turizmu. Povrh toga , za lokalno stanovništvo i posjetitelje, najam Tesle u ovim gradovima postao je stvarnost. Zahvaljujući uslugama kao što je A.S.R. Rent-a-Tesla, putnici mogu uroniti u električno iskustvo, bilo da se kreću ulicama Splita ili uživaju u obalnim ljepotama Zadra.

Prisutnost Tesle u Hrvatskim gradovima dokaz je spoja tradicije i inovacije. Predstavlja sjecište tehnologije, luksuza i održivosti. Dakle, dok istražujete hrvatske gradove, sjetite se da se ne radi samo o tome kamo idete, već i o tome kako tamo stižete—putovanje koje je sada više naelektrizirano nego ikad prije.

Tesla Hrvatska ubrzava pomak nacije prema održivom prijevozu

 

Tesla Hrvatska- Teslin utjecaj na hrvatski turizam

U srcu Hrvatske, gdje se prekrasni krajolici spajaju sa svjetlucavim Jadranskim morem, Tesla je ostavila neizbrisiv trag u svijetu turizma. Uvođenje vozila Tesla na hrvatsku turističku scenu ne samo da je podiglo iskustvo putovanja već i simbolizira sjecište održivosti, luksuza i inovativnosti.

Ekološki prihvatljivo istraživanje: Teslina prisutnost u Hrvatskoj savršeno je usklađena s predanošću zemlje održivom turizmu. Turisti su sve svjesniji svog ekološkog otiska, a Teslina električna vozila nude zelenu alternativu za istraživanje zemlje. Od šarmantnih dubrovačkih ulica do zapanjujućeg Nacionalnog parka Plitvička jezera, Tesla vozila omogućuju putnicima da dožive ljepotu Hrvatske, a istovremeno minimaliziraju svoj utjecaj na okoliš.

Tihi luksuz: tiho zujanje Teslinog vozila koje graciozno plovi hrvatskim zavojitim cestama povećava sveukupni mir doživljaja putovanja. Teslin fokus na luksuz, udobnost i naprednu tehnologiju osigurava da turisti mogu istraživati ​​zemlju sa stilom i opuštanjem.

Tesla Hrvatska doprinosi ekološki osviještenom turizmu u zemlji

Najam Tesla vozila:

Agencije za iznajmljivanje poput A.S.R. Rent-a-Tesla u Zagrebu turistima nude mogućnost najma Tesle za svoj boravak. Ovo ne samo da pruža jedinstveno iskustvo vožnje, već također uvodi posjetitelje u svijet električne mobilnosti, ostavljajući im trajan dojam održivosti.

Doživite luksuz najma Tesle uz A.S.R. Rent-a-Tesla Hrvatska

 

Promocija održivog turizma: Teslina prisutnost u Hrvatskoj promiče održivi turizam. Predstavlja Hrvatsku kao destinaciju koja prihvaća inovacije i ekološku svijest, privlačeći sve veći segment putnika koji daju prioritet ekološki odgovornim izborima.

Smještaj prilagođen Tesli: Mnogi hoteli i smještaji u Hrvatskoj prepoznali su privlačnost Teslinih vozila. Kao rezultat toga, instalirali su punjače, što turistima olakšava punjenje vozila dok borave u tim objektima.

Unajmite svoju Teslu i obilježite novi turizam- A.S.R. Rent-a-Tesla Hrvatska

Zaključak

Teslina prisutnost u Hrvatskoj nadilazi granice automobilske industrije, zadirući duboko u srce kulture, nastojanja održivosti i turističkog krajolika zemlje. Dok Teslina električna vozila tiho klize slikovitim krajolicima i šarmantnim gradovima Hrvatske, simboliziraju duboku promjenu u načinu na koji putujemo, istražujemo i brinemo za naš okoliš.

Od Teslinih salona i servisnih centara koji pružaju izvrsnost u električnoj mobilnosti do mreže koja elektrificira putovanja po zemlji, Tesla se utkala u tkivo hrvatskog života. Turistima nudi jedinstvenu priliku da istraže zemlju s osjećajem ekološke odgovornosti i luksuza, a sve to pridonosi promicanju održivog turizma.

Dok gledamo u budućnost, Teslin utjecaj na hrvatski turizam služi kao svjetionik, osvjetljavajući put prema zelenijem, inovativnijem i nezaboravnijem načinu doživljavanja ove prekrasne nacije. On objedinjuje skladan spoj tehnologije i prirode, nudeći putnicima ne samo putovanje kroz Hrvatsku, već i putovanje prema održivom svijetu. Teslin pečat u hrvatskom turizmu dokaz je transformativne snage inovacija i bezgraničnog potencijala električne mobilnosti u oblikovanju doživljaja putovanja danas i sutra.

Tesla servis u Zagrebu osigurava vrhunsku korisničku podršku- Tesla Hrvatska

 

A.S.R. Zagreb

 

, , , , , , , , , , , , , ,

DOGOVORITE JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ. KONTAKTIRAJTE NAS.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezano uz naše usluge.