Koja je cijena najma Tesla automobila u Hrvatskoj?

31/03/2024 Admin

Koja je cijena najma Tesla automobila u Hrvatskoj?

Mogu li iznajmiti Teska auto u Hrvatskoj?

Mirna Vuletic
30.03.2024 Zagreb, Hrvatska


Automobil Tesla u Hrvatskoj

Teslini električni automobili stekli su popularnost u Hrvatskoj zbog svoje ekološke prirode, visokih performansi i napredne tehnologije. Uvođenje Teslinih automobila na hrvatsko tržište donijelo je pomak u automobilskoj industriji, pokazujući potencijal za električna vozila u zemlji u kojoj se brizi za okoliš i održivim praksama pridaje sve više pažnje.

Odaberite svoju Teslu i dođite u Hrvatsku- Tesla, Hrvatska

 

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb: savršen izbor za najam u Hrvatskoj

A.S.R. Zagreb je agencija za iznajmljivanje Tesla vozila sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska. Specijalizirani smo za pružanje usluga najma za različita vozila, uključujući Tesla modele kao što su Model Y i Model 3. Nudimo standardni najma automobila, ali i mogućnost testnih vožnji. Što omogućuje pojedincima da iskuse inovativne značajke Tesla vozila.

Naše usluge sežu izvan najma, obuhvaćajući i transfere. To znači da olakšavamo organizaciju prijevoza za klijente, osiguravajući sveobuhvatno i praktično iskustvo za putnike koji traže pouzdana prijevozna rješenja u Zagrebu.

A.S.R.-ova ponuda modela Tesla usklađena je s rastućim interesom za električna vozila u Hrvatskoj i namijenjena je pojedincima koji traže ekološki prihvatljive i tehnološki napredne mogućnosti prijevoza. Naša prisutnost omogućuje lakši pristup ovim vozilima i turistima i stanovnicima regije, promičući održiva i inovativna iskustva vožnje.

Tesla, Hrvatska – odaberite Tesla model i uživajte u Hrvatskoj

 

Cijene najma Tesla modela

A.S.R. Zagreb nudi niz modela Tesla za najam, zajedno s pripadajućim početnim cijenama:

• Tesla Model 3: Već od € 130

• Tesla Model Y: Već od € 160

Cijene se mogu razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su trajanje najma, sezonska potražnja, uključene dodatne usluge ili značajke i sve promotivne ponude dostupne u trenutku rezervacije. Potencijalni iznajmljivači se potiču da izravno kontaktiraju A.S.R. Zagreb ili posjetite web stranicu za najnovije i detaljne informacije o cijenama.

Najbolje cijene najma u Hrvatskoj – A.S.R. Zagreb, Hrvatska

 

Probna vožnja Tesle

Ponuda probnih vožnji izvrstan je način da kupci iskuse performanse, značajke i udobnost Teslinih vozila prije nego što se obvežu najam.

Evo razrade opcija testne vožnjehttps://rent-a-tesla.hr/2022/09/13/perfect-gift-tesla-ride-event-2/?lang=hr koje nudi A.S.R. Zagreb:

  • Trajanje: A.S.R. Zagreb nudi više opcija za probne vožnje, u trajanju od 1 sata (1h), 2 sata (2h) i 3 sata (3h).

  • Cijena: Cijene ovih testnih vožnji kreću se od 80 € ili otprilike 602 hrvatske kune za vožnju od 1 sata.

  • Kapacitet: Probne vožnje osmišljene su za do 3 osobe, omogućujući maloj grupi da zajedno doživi Tesla vozilo.

  • Iskustvo: Tijekom testne vožnje kupci imaju priliku iz prve ruke iskusiti performanse vozila, tehnološke značajke i udobnost.

  • Konzultacije: Djelatnici pružaju upute i uvide u funkcionalnosti vozila, odgovaraju na pitanja i daju informacije o modelu Tesla na testnoj vožnji.

Ove probne vožnje namijenjene su pojedincima ili grupama zainteresiranima za istraživanje mogućnosti i osjećaja vozila Tesla. To je prilika za potencijalne kupce da steknu pravi osjećaj iskustva vožnje i inovativnih značajki Tesla automobila prije nego što se odluče na najam ili kupnju.

 

Testna vožnja Tesle u Hrvatskoj – najbolja cijena, mjesto i luksuz

 

Usluga prijevoza od/do zračne luke

Usluga prijevoza do zračne luke koju pruža A.S.R. Zagreb kupcima nudi praktičan i jednostavan prijevoz između zračne luke i željene lokacije.

Evo više o usluzi:

  • Cijena: Po cijeni od 80 € usluga prijevoza nudi pristupačnu i pouzdanu opciju prijevoza.

  • Pogodnost: Usluga prijevoza ima za cilj ponuditi pogodnost putnicima koji dolaze ili odlaze iz zračne luke, osiguravajući glatko i udobno putovanje.

  • Transferi do zračne luke: Usluga obično uključuje preuzimanje ili iskrcavanje na terminalima zračne luke. Pružajući besprijekoran prijelaz do ili od zračne luke do određene lokacije u Zagrebu ili njegovoj okolici.

  • Profesionalizam: Uslugu prijevoza obavljaju profesionalni vozači koji poznaju ovo područje i predani su pružanju sigurnog i učinkovitog iskustva prijevoza.

  • Dostupnost: Usluga može biti dostupna na temelju rezervacije, što korisnicima omogućuje da rezerviraju unaprijed i osiguraju prijevoz za svoj dolazak ili odlazak.

Ova usluga prijevoza do zračne luke zadovoljava potrebe putnika koji traže pouzdanu opciju prijevoza po razumnoj cijeni, osiguravajući početak ili kraj putovanja u Zagrebu bez stresa.

Dođite u zagrebačku zračnu luku i uživajte u Tesli u Hrvatskoj

Tesla servis Zagreb

Tesla servis u Zagrebu primarno je dostupan preko Tesla trgovine koja se nalazi u gradu. Tesla trgovina djeluje kao središte raznih usluga namijenjenih vlasnicima Tesla vozila. Ovdje vlasnici mogu pristupiti održavanju, popravcima, ažuriranju softvera i drugim bitnim uslugama za svoja Tesla vozila.

Jedan od jedinstvenih aspekata Teslinog uslužnog modela je oslanjanje na trgovine i servisne centre u vlasništvu tvrtke. Ovaj pristup osigurava da Tesla vozila dobiju specijaliziranu njegu od strane tehničara koje je posebno obučila Tesla. Tesla trgovina u Zagrebu drži se ovog modela, pružajući izravan kanal za vlasnike Tesla da odgovore na potrebe svojih vozila.

Odaberite svoju Teslu i krenite na putovanje- A.S.R. Zagreb

 

Tesla ima vlastitu tehnologiju i sustave. Stoga servisiranje ovih vozila zahtijeva specijaliziranu stručnost i pristup dijagnostičkim alatima specifičnim za Teslu. Zbog toga su Tesla servis i podrška dostupni isključivo u ovlaštenim Tesla trgovinama i servisima.

Stoga je za vlasnike Tesla u Zagrebu koji traže održavanje, popravke ili bilo kakvu pomoć u vezi s servisom posjet službenoj Teslinoj trgovini u gradu naznačeno i preporučeno mjesto. To osigurava da njihova vozila servisiraju obučeni stručnjaci s pristupom originalnim Teslinim dijelovima i najnovijim tehnološkim ažuriranjima. Održavajući na taj način standarde kvalitete i performansi svojih vozila. Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

 

Tesla, Hrvatska – pronađite svoj servis po prihvatljivoj cijeni

 

Zaključak

Zaključno, A.S.R. Zagreb nudi primamljivu ponudu usluga, od najma Tesla automobila i probnih vožnji do transfera do zračne luke. S fokusom na pružanje pristupa inovativnim Teslinim modelima kao što su Model 3 i Model Y, zajedno s opcijama za probne vožnje i praktičnim prijevozom do zračne luke. A.S.R. služi putnicima koji traže besprijekorna rješenja za prijevoz.

Hvala vam što ste odvojili vrijeme da istražite ponude koje nudi A.S.R. Zagreb. Vjerujemo da su ove informacije bile pronicljive i korisne svima koji razmišljaju o najmu Tesle ili traže pouzdane usluge prijevoza u Hrvatskoj. Nadamo se da će se ovaj članak pokazati vrijednim u vašem procesu donošenja odluka.

 

Osjetite luksuz – Tesla, Hrvatska

 

Jeste li spremni iskusiti luksuz Tesle?

Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali!

Radujemo se vašem odgovoru!

Vaš ugovor o najmu čeka na vas.

Evo nekoliko informacija o našoj tvrtki za iznajmljivanje automobila:

Iznajmljivanje automobila: A.S.R. rent-a-car Zagreb,

Naša lokacija: Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska

Naše radno vrijeme: 09h – 18h

Posjetite naše web stranice:

www.rent-a-tesla.hr

https://www.facebook.com/rentateslazagreb/

 

#Tesla   #najamTesle  TeslaHrvatska

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

DOGOVORITE JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ. KONTAKTIRAJTE NAS.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezano uz naše usluge.