Tesla Hrvatska: Vaš vodič kroz revolucionarne EV automobile

01/04/2024 Admin

Tesla Hrvatska: Vaš vodič kroz revolucionarne EV automobile

Tesla Hrrvatska: Modeli, cijene, servis, osiguranje – sve što vam je potrebno!

Mirna Vuletic
30.03.2024 Zagreb, Hrvatska


Sve što trebate znati o Tesla automobilima

Dobrodošli na naš blog. Ovdje zaranjamo duboko u ova revolucionarna električna vozila koja preoblikuju automobilski krajolik. Bez obzira jeste li ljubitelj Tesle ili tek počinjete istraživati uzbudljivi svijet električnih automobila, mi smo za vas. Dakle, vežite se i pridružite nam se dok istražujemo budućnost prijevoza!

Vaše vozilo se nalazi u sigurnim rukama iz godine u godinu- Tesla servis

 

Tesla Hrvatska- modeli automobila

U Hrvatskoj, Tesla si je izborio nišu s nizom impresivnih električnih vozila. Hrvatski vozači sada mogu doživjeti uzbudljivi svijet Tesle s nizom inovativnih izbora.

Vodeći u paketu je Model S, poznat po svom elegantnom dizajnu i neusporedivim performansama. Nadalje, Model 3 nudi kompaktniju, ali jednako impresivnu opciju za one koji traže održiva rješenja za vožnju. Osim toga, Hrvatska također nudi Model X, poznat po svojim vrhunskim značajkama i prostranoj unutrašnjosti. I konačno, Model Y, sa svojom crossover privlačnošću, postupno dobiva na popularnosti među hrvatskim vozačima.

Ovaj raznolik izbor Teslinih vozila odražava njihovu predanost udovoljavanju različitim željama.

 

 

Je li Tesla Y SUV?

Da, Tesla Model Y je klasificiran kao kompaktni električni SUV (sportsko terensko vozilo). Ima viši profil i prostraniju unutrašnjost u usporedbi s limuzinskim modelima poput Modela 3. Model Y nudi svestran i praktičan dizajn s dovoljno prtljažnog prostora, izbornim trećim redom sjedala i dostupnim pogonom na sve kotače. Dodatno, njegova SUV klasifikacija čini ga prikladnim za obitelji i pojedince koji traže kombinaciju učinkovitosti, svestranosti i performansi u električnom vozilu.

Cijena svih Tesla modela u Hrvatskoj

Teslina prisutnost u Hrvatskoj uključuje ovlaštene trgovine i servise za kupce zainteresirane za kupnju i održavanje Tesla vozila. Te Tesline trgovine služe kao središta za izlaganje Teslinih inovativnih električnih automobila i pružanje informacija potencijalnim kupcima. Osim toga, Tesla trgovine često nude probne vožnje, omogućujući kupcima da iz prve ruke iskuse performanse i značajke Teslinih vozila.

Ako pogledamo Teslinu trgovinu u Hrvatskoj, cijena Modela su sljedece;

Model S kreće se od € 96.990 za za osnovni model i € 111.990 za Plaid model.

Model X – čija se cijena kreće od € 104.990 za Dual  Model, te € 119.990  za Tri Motor AWD (All Wheel drive)

Nadalje, imamo Teslu 3 s cijenom od € 41.990 za RWD (Rear Wheel Drive i € 49.000 za Dual motor LR.

Za kraj, tu je Tesla Y čija cijena kreće od € 44,990 za RWD model te € 49.000 za Dual Motor LR.

Model Y takodker postojii u varijanti Performance a koja kosta € 57.990

Ova cijena može varirati ovisno o specifičnoj konfiguraciji, dodatnim značajkama i svim primjenjivim porezima ili naknadama. Uvijek je dobra ideja provjeriti kod ovlaštenih Teslinih prodajnih mjesta ili na službenoj Teslinoj web stranici za najtočnije i najnovije informacije o cijenama. Osim toga, cijene za ostale Tesla modele poput Modela 3, Modela X i Modela Y mogu se razlikovati. Stoga, vrijedi istražiti opcije dostupne na hrvatskom tržištu.

Prikaži Tesla ponudu jednim klikom

 

Uspoređena cijena svih Teslinih modela

  1. Ostale zemlje EU

Model S: Cijene obično kreću od oko 90.000 do 95.000 USD.

Model 3: Cijene općenito kreću od otprilike 48 000 USD do 50 000 USD.

Model X: Cijene obično kreću od oko 100.000 do 105.000 USD.

Model Y: Cijene mogu početi od oko 60.000 do 65.000 USD.

Vozilo godine- od 0 do 100 km/h za samo nekoliko sekundi

 

  1. Ujedinjeno Kraljevstvo (UK):

Model S: Cijene obično kreću od oko £82,000 do £100,000.

Model 3: Cijene općenito počinju od otprilike £42,000 do £50,000.

Model X: Cijene obično kreću od £90,000 do £110,000.

Model Y: Cijene mogu početi od oko £55,000 do £65,000.

Usporedite cijene i pronađite svoju Teslu

 

  1. Sjedinjene Američke Države (SAD):

Model S: Cijene u SAD-u često kreću od oko 79.990 do 99.990 dolara.

Model 3: Cijene obično kreću od otprilike 39.990 USD do 56.990 USD.

Model X: Cijene općenito kreću od oko 89.990 USD do 119.990 USD.

Model Y: Cijene mogu početi od oko 53.990 USD do 63.990 USD.

Tesla vozilo- vozilo broj 1.

 

  1. Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE):

Model S: Cijene u UAE mogu početi od otprilike 274.900 AED do 369.900 AED.

Model 3: Cijene obično kreću od oko 156.000 AED do 221.000 AED.

Model X: Cijene općenito kreću od oko 329.900 AED do 419.900 AED.

Model Y: Cijene mogu početi od oko 171.000 AED do 221.000 AED.

Prikaži cijene i odaberi svoj najbolji broj

 

Koji Tesla model je najjeftiniji?

Tesla Model 3 općenito se smatra najjeftinijim dostupnim Teslinim automobilom. Nadalje, Model 3 ima nižu cijenu od ostalih modela u Teslinoj liniji, kao što su Model S, Model X i Model Y.

Tesla je pozicionirao Model 3 kao pristupačniju opciju kako bi električna vozila učinio dostupnima širem krugu potrošača. Model 3 i dalje pruža impresivne performanse, naprednu tehnologiju i dug električni domet. Osim toga, popularan je izbor za mnoge kupce zainteresirane za električne automobile.

Model 3- najjeftiniji model već par godina (od 2022.)

 

Koji je Tesla model najskuplji?

Najskuplja Tesla koju možete imati je Model X Plaid, sa svim dostupnim opcijama što dovodi cijenu do približno 117.990 USD. Ova vrhunska varijanta modela X nudi vrhunske značajke, performanse i luksuzne pogodnosti. Dodatno, predstavlja vrhunski izbor za kupce koji traže ultimativno Tesla iskustvo.

Model X- prikaži novi Tesla model godine

 

Zašto su Tesla vozila skupa?

Nekoliko čimbenika doprinosi percipiranom trošku Teslinih vozila:

Inovativna tehnologija: Tesla vozila uključuju naprednu tehnologiju. To uključuje električne pogone, baterije visokih performansi, značajke autonomne vožnje i bežična ažuriranja softvera. Troškovi istraživanja i razvoja povezani s pionirskim uvođenjem ovih tehnologija doprinose ukupnoj cijeni Teslinih vozila.

Kvaliteta i izvedba: Tesla vozila poznata su po svojim visokokvalitetnim materijalima, luksuznim interijerima i iznimnim performansama. Ove značajke zahtijevaju vrhunsku cijenu u usporedbi s konvencionalnim vozilima.

Troškovi baterija: Troškovi litij-ionskih baterija, koje pokreću električna vozila poput Tesle, povijesno su činili značajan dio ukupne cijene vozila. Iako su se troškovi baterija s vremenom smanjili, oni i dalje pridonose višoj cijeni Teslinih vozila.

Ekonomija razmjera: Kao relativno mlad proizvođač automobila u usporedbi s tradicionalnim proizvođačima automobila, Tesla još nije postigao istu ekonomiju razmjera u proizvodnji, distribuciji i opskrbnom lancu kao njegovi konkurenti. To može rezultirati višim troškovima proizvodnje po vozilu, koji se prenose na potrošače.

Vrijednost brenda: Tesla je njegovao snažan imidž brenda povezan s inovacijama, održivošću i luksuzom. Potrošači bi mogli biti spremni platiti premiju za kupnju posjedovanja vozila Tesla.

Ograničena dostupnost poticaja: u nekim regijama državni poticaji i subvencije za električna vozila možda neće biti tako značajni kao što su nekad bili ili možda uopće neće postojati. To može utjecati na konačnu cijenu za potrošače, čineći Tesla vozila relativno skupljima.

Iako Tesla vozila mogu imati veću početnu cijenu, ona nude dugoročne uštede na gorivu i troškovima održavanja. Osim toga, Tesla ima za cilj učiniti svoja vozila pristupačnijima i pristupačnijima širem krugu potrošača.

Hoće li cijena Tesla automobila padati sa vremenom?

Predvidjeti buduće cijene automobila Tesla je teško, ali evo što možemo analizirati na temelju nedavnih trendova:

Nedavni padovi cijena: Tesla je snižavao cijene tijekom 2023., posebno za Model 3 i Model Y. To sugerira da bi mogli nastaviti ovu strategiju kako bi ostali konkurentni. Pogotovo kako tržište električnih vozila postaje sve gušće.

Učinkovitost proizvodnje: Tesla neprestano poboljšava svoje proizvodne procese. Također, to bi moglo dovesti do nižih troškova proizvodnje i utjecati na buduće cijene automobila.

Tržišna potražnja: Opća potražnja za električnim vozilima je u porastu, ali raste i konkurencija. To bi moglo stvoriti pritisak na cijene ako Teslini modeli postanu posebno traženi. Osim toga, mogu vršiti pritisak prema dolje ako se trebaju agresivnije natjecati.

Općenito, postoji šansa da bi cijene Teslinih automobila mogle pasti u budućnosti, posebno za etablirane modele kao što su Model 3 i Model Y. Međutim, to ovisi o različitim čimbenicima poput učinkovitosti proizvodnje, tržišne konkurencije i budućih strategija tvrtke.

Uživajte u svojoj Tesli na cestama diljem svijeta

 

Tesla osiguranje

Tesla osiguranje pruža prilagođeno pokriće dizajnirano posebno za Tesla vozila, nudeći konkurentne cijene i besprijekornu integraciju unutar Tesla ekosustava. Nadalje, s fokusom na iskorištavanje sigurnosnih značajki vozila i napredne tehnologije, Tesla osiguranje ima za cilj pružiti isplative mogućnosti pokrića za vlasnike. Štoviše, kupnja osiguranja je jednostavna putem Tesline web stranice ili mobilne aplikacije. Proces podnošenja zahtjeva je pojednostavljen radi praktičnosti.

Odaberite i poslovni model samo za sebe- Tesla modeli

 

Ima li Tesla vlastito osiguranje?

Da, ali samo u USA. Tesla nudi vlastiti program osiguranja pod nazivom “Tesla osiguranje”. Ovaj je program osmišljen kako bi vlasnicima Tesle pružio prilagođeno osiguranje posebno za njihova vozila. Tesla osiguranje ima za cilj ponuditi konkurentne cijene koristeći podatke o vozilu, sigurnosne značajke i naprednu tehnologiju. Nadalje, integriran je u Teslin ekosustav, omogućujući kupcima kupnju osiguranja izravno putem Tesline web stranice ili mobilne aplikacije. Uz Tesla osiguranje kupci mogu imati koristi od besprijekornog iskustva. Štoviše, uključuje pojednostavljenu obradu zahtjeva i podršku prilagođenu Tesla vozilima i njihovim jedinstvenim značajkama.

Odaberite svoj model i budite sigurni uz Tesla osiguranje

 

Da li je osiguranje za Teslu skupo?

Stope osiguranja za vozila Tesla mogu varirati ovisno o nekoliko čimbenika, uključujući određeni model, dob vozača, povijest vožnje, lokaciju, razine pokrića i pružatelja osiguranja. Općenito, vozila Tesla mogu imati nešto veće premije osiguranja u usporedbi s nekim drugim vozilima. Osim toga, postoje čimbenici kao što su njihova viša početna nabavna cijena, napredna tehnologija i potencijalno viši troškovi popravka.

Tesline napredne značajke, poput autopilota i drugih sigurnosnih sustava, mogu doprinijeti nižim stopama osiguranja za neke vozače zbog njihovog potencijala smanjenja rizika od nesreća. Međutim, troškovi popravka i zamjene za Tesline specijalizirane komponente i tehnologiju mogli bi nadoknaditi ove potencijalne uštede.

U konačnici, cijena osiguranja za vozilo Tesla ovisit će o individualnim okolnostima i čimbenicima jedinstvenim za svakog vozača. Neophodno je da vlasnici Tesle kupuju i uspoređuju ponude osiguranja od više pružatelja usluga kako bi pronašli najbolje pokriće i cijene koje odgovaraju njihovim potrebama i proračunu. Osim toga, iskorištavanje dostupnih popusta, održavanje čiste vozačke evidencije i razmatranje viših odbitaka također može pomoći u upravljanju troškovima osiguranja.

Zagreb- mjesto Tesla poslovnice u Hrvatskoj

Zašto je osiguranje za Teslu tako skupo?

Premije Tesla osiguranja mogu izgledati visoke zbog nekoliko čimbenika. Prvo, više nabavne cijene Teslinih vozila doprinose povećanim troškovima osiguranja. Uz to, njihova napredna tehnologija i specijalizirane komponente rezultiraju skupljim popravcima, što utječe na premije. Nadalje, Tesline sigurnosne značajke, iako učinkovite, mogu biti skupe za popravak ili zamjenu. Štoviše, ograničena konkurencija na tržištu osiguranja Tesla može dovesti do viših stopa. Kako bi upravljali troškovima, vlasnici Tesle trebali bi usporediti ponude više osiguravatelja, uzimajući u obzir faktore kao što su povijest vožnje i razine pokrića.

Pronađite svoj d.o.o i krenite na putovanje u svojoj Tesli prije sumraka

Da li je moguće iznajmiti Teslu u Hrvatskoj

Da, moguće je iznajmiti Teslu u Hrvatskoj. vise ponuda za najam Tesla Model 3, a neke agencije nude i modele S i Y (Rent a tesla Zagreb). Cijene najma variraju ovisno o modelu, trajanju najma i agenciji za najam.

  • RENT A TESLA Zagreb hr: https://rent-a-tesla.hr/ – Ova kompanija nudi najam Tesla Model 3, S i Y. Cijene najma počinju od € 130,00 po danu za Model 3, € 260 po danu za Model S i € 170 po danu za Model

Evo nekoliko informacija o našoj tvrtki za iznajmljivanje automobila:

Iznajmljivanje automobila: A.S.R. rent-a-car Zagreb,

Naša lokacija: Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, Hrvatska

Naše radno vrijeme: 09h – 18h

Posjetite naše web stranice:

www.rent-a-tesla.hr

https://www.facebook.com/rentateslazagreb/

 

#Tesla   #najamTesle  TeslaHrvatska

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

DOGOVORITE JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ. KONTAKTIRAJTE NAS.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezano uz naše usluge.