Najam vozila u Splitu trazite?

02/12/2022 Admin

Najam vozila u Splitu trazite?

Rent a car Split

 

RENT YOUR FAVOURITE TESLA MODEL!

Model 3 standard +

Model 3 Standard + / Minimum car rental – 3 days

Price – from € 120,00 per day

CAR SPECIFICATIONS:

Rear Drive Battery

Standard Range

Autopilot

Premium connectivity

325 PS

Solid black color

 

 

BOOK HERE

 

 

Model 3 Dual motor

Model 3 Dual motor – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 130,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine

Long range battery

All 4-wheel drive

Autopilot

Premium connectivity

475 PS

 

 

BOOK HERE

 

 

Model Y

Model Y – Minimum car rental – 3 days

Daily price – from € 140,00

CAR SPECIFICATIONS:

Dual engine, long-range battery

4 wheel drive

Autopilot, autopilot navigation, automatic parking

Premium connectivity

Smart Summon

Automatic lane change

507 PS

Red color 

 

 

BOOK HERE

 

 

CAR SPECIFICATIONS:

P 85

Rear Drive

Autopilot

Advanced Autoplot (line changing)

Premium connectivity

425 PS

Silver metallic paint

Free Tesla supercharging

 

 

BOOK HERE

 

 

 

Tražite rent-a-car Split?

Prije rent-a-car-a u Splitu (in Split), klijenti moraju istražiti različite agencije i usporediti cijene. Također bi trebali biti svjesni svih naknada ili ograničenja kao što su ona koja naplaćuju dodatno po danu ili po vozačima mlađim od 25 godina; mnogi imaju ograničenja kilometraže koja će koštati više ako se premaše – stoga je važno znati te stvari unaprijed!

Tesla rentals in Split(Croatia)- Split car rental

 

Kupci koji iznajmljuju automobile(car rental) trebali bi odvojiti vrijeme i pregledati svoja vozila prije nego što krenu. Provjerite jeste li dobro razumjeli sve uvjete ugovora – posebno one o osiguranju ili naknadama povezanim s dodavanjem dodatne opreme na vaš popis kao što je čišćenje od nezgode.

If you want to rent a car in Split, your rental car is waiting(Ako želite “rentati” u Splitu, vaš automobil vas čeka)

 

Što je rent-a-car in Split(Split car rental)?

Rent-a-car je usluga koja klijentima omogućuje iznajmljivanje automobila na određeno vremensko razdoblje. To se može raditi na satnoj, dnevnoj ili tjednoj bazi. Tvrtke za iznajmljivanje automobila nude automobile u različitim veličinama i varijantama ovisno o potrebama kupaca. Svi iznajmljeni automobili dolaze s pokrićem osiguranja, kao i drugim dodatnim uslugama poput pomoći na cesti i dostave/preuzimanja vozila.

Looking to rent a car? Car hire the most famous car-Tesla? (Tražite rent-a-car? Unajmite najpoznatije vozilo Tesla)

 

Iznajmljivanje automobila odličan je način da uštedite novac dok istražujete nove lokacije (locations), a da ne morate posjedovati vlastiti automobil. Također vrijedi ako trebate dodatni prostor za putnike ili prtljagu tijekom dužih putovanja. A uz usluge koje su sada dostupne u mnogim gradovima diljem svijeta, lakše je nego ikad pronaći valjanu koja odgovara vašim potrebama i proračunu!

If you need to rent a car take one of the best in Croatia- Take Tesla car

(Ako trebate “rentati” auto uzmite najbolje u Hrvatskoj- uzmite Teslu)

 

Danas je dobar dan za unajmljeni automobil, možete spremiti naš broj i nazvati nas.

(Today is a good day for a rented car, you can save our number and call us.)

You can pick up rental car in Split in Croatia(Možete uzeti svoje auto u Splitu u Hrvatskoj)

 

Prednosti rent-a-car-a in Split (Croatia)

Iznajmljivanje vozila donosi brojne pogodnosti. To je pristupačna opcija za putnike koji trebaju vozilo bez snošenja troškova vlasništva. Iznajmljivanje također omogućuje fleksibilnost kada je riječ o veličini i vrsti vozila, tako da korisnici mogu odabrati ono što im najviše odgovara. Osim toga, agencije za iznajmljivanje automobila često nude popuste i promocije što najam čini još pristupačnijim za putnike(for the passangers) koji paze na proračun.

Tesla car in Croatia- renting a Tesla car at Split, Zagreb etc. (Tesla u Hrvatskoj- “rentanje” Tesle u Splitu, Zagrebu itd.)

 

Konačno, iznajmljivanje automobila dolazi s mirom znajući da ste pokriveni osiguranjem u slučaju da se bilo što dogodi na putu, na bilo kojoj lokaciji(locations).

We have a wide range of rental cars and locations for your trip- A.S.R. Zagreb (Imamo različita vozila i lokacije za vaše putovanje- A.S.R. Zagreb)

 

Nedostatci rent-a-car-a in Split (Croatia)

Unatoč svim prednostima rent-a-car-a, postoji nekoliko potencijalnih nedostataka koje treba uzeti u obzir. Prvo i najvažnije, car rental agencije često imaju dobna ograničenja; obično oni mlađi od 25 godina možda uopće neće moći uzeti rent-a-car. Osim toga, dolaze s dodatnim naknadama kao što su porezi i dodatni troškovi koji se mogu brzo zbrojiti.

If you need Tesla rentals in Split or Split airport contact us today- A.S.R. (Ako trebate najam Tesle u Splitu ili aerodromu, javite nam se- A.S.R.)

 

Nadalje, mnogi također imaju ograničenja kilometraže koja će koštati više ako se prekorače – stoga je važno znati te stvari unaprijed! Naposljetku, općenito zahtijevaju od kupaca da polože polog prilikom rent-a-car-a. Taj je depozit obično povratan, ali obrada može potrajati nekoliko dana ili tjedana, ovisno o politici tvrtke. Sve u svemu, to može biti izvrstan način za istraživanje nove lokacije(locations) bez obveze posjedovanja vozila, ali važno je unaprijed biti svjestan svih mogućih nedostataka.

You can also pick up your Tesla car at cesta dr. Franje Tuđmana 1270 (Možete preuzeti svoju Teslu u cesta dr. Franje Tuđmana 1270)

 

Rental cars Split (Croatia)

Sve u svemu, to je izvrsna opcija za putnike koji žele pristupačan i praktičan način za istraživanje odredišta (Split) bez posjedovanja vlastitog automobila. Uz usluge koje su sada dostupne u mnogim većim gradovima, lakše je nego ikada unajmiti automobil i krenuti na otvorenu cestu!

If you need to rent a car take one of the best in Croatia- Take Tesla car(Ako trebate “rentati” auto uzmite najbolje u Hrvatskoj- uzmite Teslu)

 

Samo obavezno pročitajte sva sitna slova prije nego što se prijavite i zapamtite da najam uključuje dobna ograničenja, dodatne naknade, ograničenja kilometraže i depozite. Stoga imajte na umu ove stvari kada planirate svoju sljedeću avanturu u Splitu(in Split)! Sretna putovanja!

Looking for rent a car in Split(Split car rental)- Tražite rent-a-car u Splitu?

 

Kako doživjeti najbolje iskustvo s iznajmljivanjem automobila u Hrvatskoj(Croatia)

Kada tražite rent-a-car in Split (Croatia) ili na drugim lokacijama(locations), najbolje je istražiti i planirati unaprijed. Obavezno provjerite web stranicu tvrtke za informacije o njihovim uslugama i pravilima, kao i o svim popustima ili promocijama koje možda nude.

It is possible to have Tesla rental car in Croatia- A.S.R.(Moguće je najam Tesle u Hrvatskoj- A.S.R.)

 

Također, svakako pročitajte sitna slova prije prijave kako biste točno znali u što se upuštate! Osim toga, važno je provjeriti je li automobil osiguran od strane renomiranog pružatelja osiguranja automobila i da nema skrivenih naknada ili ograničenja na kilometražu. Na kraju, ne zaboravite uvijek još jednom provjeriti sve papire kod osoblja prije preuzimanja vozila u Split u (in Split).

Tesla rental car in Croatia, at the best locations in coutry(Najam Tesle u Hrvatskoj na najboljim lokacijama)

 

Istraživanjem i planiranjem, rent-a-car može pružiti pristupačan način za istraživanje novih lokacija(new locations) bez obveze posjedovanja automobila. Uz usluge dostupne u mnogim gradovima diljem Hrvatske (središte Splita, Zagreb i druge lokacije-locations), lakše je nego ikada unajmiti automobil i krenuti na otvorenu cestu! Dakle, ako želite pronaći pristupačan način da istražite nove lokacije(locations) bez trošenja novca, svakako vrijedi razmisliti o najmu!

What’s the best rental in Croatia?It is Tesla for car rental. (Koji je najbolji Najam u Hrvatskoj? Najam Tesle.)

 

Izvrstan je dan da unajmite svoj automobil, spremite našu web stranicu ili broj i nazovite nas! Osim toga, ne zaboravite ponijeti važeću vozačku dozvolu i uživajte u Splitu (in Split, Croatia)!

Try to rent a car in Split and let your trip to be the best rental experience. (Pokušajte “rentati” auto u Splitu i učinite svoj put najboljim iskustvom)

 

Kako izbjeći neke od najčešćih pogrešaka koje rade klijenti rent-a-car-a

Prilikom rent-a-car in Split (Croatia) važno je izbjeći neke od najčešćih grešaka koje rade rent-a-car klijenti. Prvo i najvažnije, uvijek pročitajte sva sitna slova prije nego što se prijavite za rent-a-car. To će vam osigurati jasno razumijevanje svih ograničenja ili dodatnih naknada koje se mogu primijeniti na vaš ugovor o najmu automobila. Osim toga, svakako se raspitajte o popustima ili posebnim ponudama jer ih mnoge agencije za iznajmljivanje u Splitu(in Split) nude kako biste uštedjeli novac na najmu automobila.

Try to explore locations all over Croatia with Tesla car rentals(Pokušajte istražiti lokacije u Hrvatskoj sa najmom Tesle)

 

Još jedna pogreška koja se često čini kod iznajmljivanja je propuštanje provjere stanja automobila pri preuzimanju. Uvjerite se da nema udubljenja ili ogrebotina i odmah obavijestite osoblje ako primijetite da nešto nije u redu s vozilom kako bi se mogli odmah pobrinuti za to.

Split car rental- renting a Tesla (Split car rental- najam Tesle)

 

Naposljetku, kupci također trebaju biti svjesni svih dobnih ograničenja koja se mogu primjenjivati. Mnoge rent-a-car tvrtke imaju dobna ograničenja za najam, a osobe mlađe od 25 godina možda uopće neće moći “rentati” automobil. Osim toga, važno je pitati o ograničenjima kilometraže jer će neki iznajmljivači automobila naplaćivati ​​dodatne naknade ako se ta ograničenja premaše.

Pay with a credit card for car rentals in cities in Croatia(Platite karticom za “rentanje” u gradovima u Hrvatskoj)

 

Izbjegavanjem najčešćih pogrešaka i svjesnim mogućih komplikacija i ograničenja, iznajmljivači mogu osigurati najbolje moguće iskustvo rent-a-car-a. Uz usluge rent-a-car-a koje su sada dostupne u mnogim većim gradovima, lakše je nego ikad unajmiti automobil u Splitu(in Split) i krenuti na otvorenu cestu – stoga planirajte unaprijed i uživajte u putovanju!

Make the most of your car rental (Maksimalno iskoristite svoj car rental)

 

Kako dobiti najbolju ponudu za najam automobila?

Dobiti najbolju ponudu za najam automobila u Hrvatskoj(Croatia) može biti lakše nego što mislite! Prvo, važno je istražiti i usporediti rent-a-car agencije s uslugama u Splitu(in Split).

Let Tesla be your rental car- A.S.R. Zagreb(Nek Tesla bude tvoje unajmljeno vozilo- A.S.R. Zagreb)

 

Možete(You can) uštedjeti novac rezerviranjem unaprijed jer cijene obično padaju kada rezervirate motor nekoliko tjedana ili mjeseci unaprijed. Osim toga, mnoge car rental agencije nude popuste za određene skupine kao što su studenti, starije osobe i vojno osoblje pa se svakako raspitajte o posebnim ponudama koje mogu imati.

Pay with a credit card for car rentals in cities in Croatia(Platite karticom za “rentanje” u gradovima u Hrvatskoj)

 

Ako planirate uzeti rent-a-car in Split na više od jednog dana, razmislite o iskorištavanju prednosti paketa najma. To obično uključuje najam automobila i dodatke kao što su GPS sustavi ili autosjedalice po sniženim cijenama. Na kraju, ako već imate osiguranje vozila, svakako se raspitajte u poduzeću o dodatnim pokrićima koja možda nisu uključena u vašu policu.

Upiši ovu bilješku: “Danas je sjajan dan za početak putovanja.” Nazovite nas i odaberite svoje radno vrijeme (dan ili više) i uživajte!

Tesla rental car in Croatia- make the most of car rentals(Najam Tesle u Hrvatskoj- maksimalno iskorisitite najam)

 

ŠTO IMAMO ZA VAS?

 

A.S.R. Rent-a-Tesla Split & Zagreb

 

A.S.R. Rent-a-Tesla je rent-a-car tvrtka za iznajmljivanje automobila specijalizirana za luksuzna električna vozila legendarne marke Tesla. Smješten u blizini centra grada Zagreba u Hrvatskoj(Croatia), A.S.R. nudi rent-a-car u skladu s vašim potrebama!

A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb offers type of car you need(A.S.R. Rent-a-Tesla Zagreb nudi vrstu automobila koju trebate)

 

Od Tesle Model S do Modela Y, A.S.R. Rent-a-Tesla ima vozilo koje je savršeno za vaše potrebe! Sva naša vozila održavaju se u izvrsnom stanju i dolaze sa svim potrebnim dodacima kao što su GPS sustavi i uključena auto sjedala.

Your rental car is waiting for you (Tvoj automobil te čeka)

 

Ako želite pronaći iskustvo kao nijedno drugo, A.S.R Rent-a-Tesla je savršena opcija! Uživajte u luksuzu i pogodnostima rent-a-car-a jedne od najpoznatijih marki automobila u povijesti s nenadmašnim cijenama i paketima koji odgovaraju svakom budžetu.

Tesla rental car in Croatia- make the most of car rentals(Najam Tesle u Hrvatskoj- maksimalno iskorisitite najam)

 

Bilo da tražite kratkoročni ili dugoročni najam automobila, A.S.R. Rent-a-Tesla je za vas! Učinite svoje rent-a-car iskustvo nezaboravnim uz A.S.R. Rent-a-Tesla i osigurajte najbolju ponudu u Hrvatskoj(Croatia) danas!​ Nazovite nas i mi ćemo primiti vašu rezervaciju. Otkažite svoje planove, jer ovaj dan je savršen da isprobate brzinu Tesle!

If you need to rent a car choose Tesla- Yours A.S.R.(Ako trebate “rentati” auto odaberite Teslu- Vaš A.S.R.)

 

Legalni rent-a-car (car rental) in Split(Croatia)

Bez obzira koju opciju odabrali, važno je provjeriti jeste li legalno u mogućnosti koristiti rent-a-car in Split (ili šire). Provjerite sa zakonima svoje tvrtke i zemlje unaprijed kako biste bili sigurni da imate sve papire koje su izdale i rent-a-car tvrtke i lokalne vlasti prije unajmljivanja automobila.

Looking for rent a car in Split? A.S.R. has you covered(Tražite najam u Splitu? A.S.R. Vas pokriva.)

 

Osim toga, neke car rental tvrtke mogu zahtijevati dodatno osiguranje osim onoga što se obično nudi – provjerite s njima unaprijed kako biste izbjegli bilo kakva neugodna iznenađenja kada dođe vrijeme da preuzmete svoj automobil. Slijedeći ove korake, moći ćete koristiti rent-a-car bez brige da ćete upasti u pravne komplikacije.​

If you need Tesla rental car contact A.S.R. (Ako trebate najam Tesle kontaktirajte A.S.R.)

 

Na kraju dana, najam automobila u Splitu(in Split) može biti odlično rješenje za kretanje i razgledavanje znamenitosti. Samo se unaprijed informirajte o svim pravnim zahtjevima za najam kako biste osigurali da će vaše iskustvo najma teći glatko! Sretno!​​

Rent a Tesla in Croatia- the best way to explore Croatia(“Rentajte” Teslu u Hrvatskoj- najbolji način za istražiti Hrvatsku)

 

Kako iznajmiti automobil u Splitu?

Zapravo je vrlo jednostavno unajmiti automobil u Splitu(in Split)! Evo koraka koje trebate poduzeti:

  1. Pronađite rent-a-car tvrtku koja nudi usluge u Splitu(in Split)
  2. Odaberite auto koji želite
  3. Ispunite papirologiju
  4. Platite najam (rent-a-car) u Splitu (obično kreditnom karticom)
  5. Uživajte u svom najmu automobila u Splitu(in Split)

To je sve – to može biti jednostavan proces ako znate koje korake poduzeti. Sretno i uživajte u rent-a-car in Split! P.S. Ne zaboravite svoju vozačku dozvolu.

Split is the city where you have opportunity to rent a car Tesla(Split je grad u kojem imate mogućnost iznajmiti Teslu)

 

Car rental in Split i još mnogo toga

Što se tiče rent-a-car-a u gradu Splitu, imate mnogo mogućnosti. Vozilo u Splitu možete unajmiti u zračnoj luci Split, u rent-a- car poslovnicama u vašem gradu ili čak online! No jeste li znali da automobil možete (you can)unajmiti i s neočekivane lokacije (locations)– poput benzinske postaje ili trgovine?

Opportunity to rent a car Tesla in Split(the city) or at Split airport- A.S.R.(Prilika za “rentati” Teslu u Splitu ili na aerodromu)

 

Benzinske postaje često nude rent-a-car po konkurentnim cijenama i često su otvorene do kasno u noć ako trebate rezervirati vozilo nakon radnog vremena. Naravno, neki mogu biti ograničeni u svom izboru, ali još uvijek postoji mnogo sjajnih ponuda, a mnoge benzinske postaje također pružaju pomoć na cesti za sve probleme tijekom vašeg najma u Splitu. Za sada nemamo takav servis u Splitu, ali u budućnosti bi vjerojatno mogli.

Split is the city in Croatia where you can rent a Tesla(Split je grad u Hrvatskoj u kojem možete iznajmiti Teslu)

 

Trgovine su možda šesta lokacija(locations) na koju pomislite kada tražite automobile, ali svakako mogu biti izvrsna opcija. Neke trgovine čak mogu ponuditi rent-a-car pakete, tako da možete dobiti automobil koji želite po konkurentnoj cijeni i sa svim uključenim dodacima.

Tesla rentals in Split(Croatia)- Split car rental

 

Stoga sljedeći put kada budete tražili opcije za rent-a-car (u gradu Splitu ili dalje), ne zaboravite razmišljati izvan okvira – moglo bi biti dostupno nekoliko sjajnih automobila za najam na neočekivanoj lokaciji(locations)! Samo provjerite preglednik i obratite pozornost!

Opportunity to rent a car Tesla in Split(the city) or at Split airport- A.S.R.(Prilika za “rentati” Teslu u Splitu ili na aerodromu)

 

Ali to nije sve – ako stvarno želite skrenuti s utabanih staza i pronaći jedinstvene lokacije(locations) za rent-a-car, zašto ne biste unajmili u hotelu ili mjestu za odmor u Splitu? Hoteli u Splitu često imaju pristup uslugama rent-a-car-a i mogu vam ponuditi posebne ponude ili čak besplatne nadogradnje za vašu rezervaciju. Mjesta za odmor u Splitu, kao što su gradovi na plaži, također ponekad nude usluge kako biste mogli istražiti područje sa stilom.

You can start from Split, car rental Tesla and have a great experience of car rental in Croatia(Možete početi od Splita, unajmiti Teslu i umati odlično iskustvo najma u Hrvatskoj)

 

Dakle, ako tražite rent-a-car u Splitu, svakako provjerite sve mogućnosti – možda ćete se iznenaditi što ćete pronaći! Uz toliko toga za vidjeti i učiniti, posjetiteljima će trebati pouzdan oblik prijevoza kako bi istražili sve što Hrvatska (Split, Zagreb, itd.) ima za ponuditi. Sretno!​​

 

 

What’s the most famous rental car in Croatia?Tesla rental car.(Koji je najpoznatiji najam automobila u Hrvatskoj? Najam Tesle. )

 

Gdje iznajmiti automobil tijekom boravka u Splitu, Hrvatska?

Zračna luka Split savršena je lokacija za početak! Smješten u blizini Splita, odlično je polazište za usluge rent-a-car-a. Postoji mnogo rent-a-car tvrtki koje nude najam automobila u Splitu, u zračnoj luci, što vam olakšava kretanje. Bilo da želite pronaći standardni automobil ili nešto sportsko, sigurno će postojati opcija koja će zadovoljiti vaše potrebe – tako da možete istraživati ​​Hrvatsku sa stilom! I ne zaboravite na izvrsnu korisničku podršku osoblja za car rental– oni će se pobrinuti da sve prođe glatko i dati korisne savjete o tome što vrijedi vidjeti. Zato se pripremite i rezervirajte svoj automobil već danas – čeka vas avantura putovanja u Split!

Ali to nije sve što možete istraživati ​​različita odredišta, uključujući centar Splita, grad Dubrovnik i cijelu obalu. Dakle, nemojte čekati da tražite svoj car rental in Split!

Looking for the Split car rental? Try the rental of Tesla cars with A.S.R.(Tražite najam automobila u Splitu? Pokušajte s najmom Tesle od A.S.R.-a.)

 

A.S.R.-ova usluga u Zračnoj luci Split i Zračnoj luci Franje Tuđmana (Zagreb)

Idete prema zračnoj luci Split(at the Split airport) ili zračnoj luci (cesta)dr. Franje Tuđmana i trebate car rental in Split ili dalje? Ne tražite dalje od A.S.R.-ove usluge car rental-a! Naš tim ljubaznih profesionalaca pobrinut će se da vaše vozilo bude spremno za putovanje(for the trip) u Splitu ili dalje.

Split car rental- Rent a Tesla car at any city in Croatia(Split car rental- unajmite Teslu u bilo kojem gradu u Hrvatskoj)

 

A ako postoji još nešto što bi vam moglo zatrebati tijekom vašeg boravka u Splitu ili Zagrebu, samo nam dostavite poruku – mi radimo više od toga kako bismo vam osigurali neometano iskustvo.

Pa što čekate? Potražite svoju Teslu i rezervirajte svoj car rental s A.S.R. Zagreb u Zračnoj luci Split(at the Split airport) i Zračnoj luci Franje Tuđmana već danas! Povesti ćemo vas na put do nezaboravne avanture putovanja hrvatskom obalom! ​

Sretno putovanje!

Split is destination worth visiting- Rent your Tesla in Split(Split je destinacija vrijedna posjećivanja- unajmite svoju Teslu u Splitu)

 

Dakle, bez obzira kamo se uputili, car rental je jednostavan i praktičan način da istražite bilo koje odredište izvan Splita i dalje. Ne zaboravite razmišljati izvan okvira kada želite pronaći auto za najam(rental car) – možda ćete pronaći sjajne ponude na neočekivanoj lokaciji(locations)! Split vas čeka. Započnite svoje putovanje s Teslom u Splitu(in Split).

If you want to make the most of the rental, you need to rent a Tesla- A.S.R. Zagreb(Ako želite izvući maksimum od najma, trebate unajmiti Teslu- A.S.R. Zagreb)

 

Tražite najam električnih automobila u Hrvatskoj?

Radujemo se vašem odgovoru! Vaš ugovor o najmu čeka na vas.

Evo nekoliko informacija o našoj tvrtki za iznajmljivanje automobila:

Naša tvrtka za iznajmljivanje automobila:

 

ASR rent-a-car Zagreb

 

Naša lokacija: Radnička cesta 80, 10000 Zagreb

Posjetite našu web stranicu:

 

www.rent-a-tesla.hr

 

 

One of the most popular cars in Split, car rental Tesla in Croatia and have a look(Jedno od najpopularnijih auta u Splitu, unajmite Teslu u Hrvatskoj i pogledajte)

 

DOGOVORITE JEDINSTVENI DOŽIVLJAJ. KONTAKTIRAJTE NAS.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezano uz naše usluge.